Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Καλά τι έκανες στον Σιούφα και σου διόρισε όλη το σόι; τσι……..;


Εξηγήσεις, κατόπιν εορτής, που προκαλούν γέλια, κλάματα, και οικτο, δίνουν «κύκλοι» του γελοίου Γιάννη Τραγάκη αναφορικά με τις αποκαλύψεις που τον θέλουν να έχει διορίσει σχεδόν όλο του το σόι στη Βουλή και που προκάλεσαν την «έκρηξη» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι συνεργάτες του χρησιμοποιούν «ιστορίες αγάπης» τύπου ..Αρλεκιν και «συστήματα κατευθυνόμενων βλημάτων», προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Η συγκεκριμένη εξέλιξη όμως είναι εξίσου ενδεικτική για την ποιότητα του πολιτικού κόσμου της χώρας.

Ειδικότερα, για την κόρη του, Αργυρώ Τραγάκη - Λεοντή, αναφέρει ότι ήταν στο γραφείο του από το 1992 και κατάφερε να μονιμοποιηθεί στη Βουλή με τον «ευεργετικό» νόμο Σιούφα το 2009. Ο σύζυγος της κόρης του, Αναστάσιος Λεοντής, είχε προσληφθεί το 1985 στο Κανάλι του Πειραιά και, σύμφωνα με τους συνεργάτες του κ. Τραγάκη, τον απέσπασε στο Κανάλι της Βουλής και μονιμοποιήθηκε ως υπάλληλος της Βουλής με το νόμο Σιούφα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα, ο αντιπρόεδρος διόρισε ως μετακλητή και την αδελφή του κ. Λεοντή!

Αναφορικά με το γιο του, ο κ. Τραγάκης σημειώνει ότι ουδέποτε τον «βόλεψε» στην Βουλή και πως εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Η ιλαροτραγωδία όμως εντοπίζεται στην πρόσληψη της συζύγου του γιου του. Συγκεκριμένα, η κυρία Έσμη Κρουστάλη Τραγάκη, δικηγόρος στο επάγγελμα, διορίστηκε ως μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή το 2004, προκειμένου να συνδράμει στο έργο της εξεταστικής επιτροπής που διερευνούσε το σκάνδαλο TOR-M1. Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος της συγκεκριμένης επιτροπής ήταν… ο κ. Τραγάκης.

Ξέρετε Είναι η γνωστή επιτροπή του ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μην βρει τίποτα από αυτά που είχε κάνει ο κύριος Τσοχατζόπουλος και για τα οποία έχει προφυλακιστεί αυτός και μέλη της οικογενείας του και άλλοι!!!!  Ωραία δουλειά κάνανε στην Επιτροπή οικογενειακώς...!!!!)

Όμως ο ανεκδιήγητος και άθλιος αντιπρόεδρος της Βουλής επιμένει ότι οι δύο νέοι -η κυρία Κρουστάλη και ο γιος του -δεν γνωρίζονταν τότε και πως ο έρωτας προέκυψε στην πορεία. Στα αρχιδια μας όμως πότε …πρόεκυψε ο …έρωτας τους. Κρατικοδίαιτοι του κερατά είναι,ελέω…μπαμπά.

Σε κάθε περίπτωση, η κυρία Κρουστάλη-Τραγάκη μονιμοποιήθηκε επίσης με τη ρύθμιση Σιούφα!

Δείτε Ποιος θα σταματήσει τον..ανεκδιήγητο Τραγάκη και την λοιπή συμμορία ;


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΔΥΣΧΕΡΕΣΤΑΤΗ ΘΕΣΗ...

Ο Φον Δημήτρης Σιούφας τ. Πρόεδρος της Βουλής, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες είναι στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ.

Ο πολιτικός για τον οποίον δεκάδες φορές ασχοληθήκαμε γιά τον αλαζονικό και κυρίως αδιαφανή τρόπο με τον οποίον άσκησε τα καθηκοντά του ως Πρόεδρος της Βουλής και γιά τον οποίον πρωτοσέλιδα εφημερίδων έγραψαν γιά τον "Βίο και Πολιτεία" του, και γιά τις πολλαπλές αγορές του στην περιοχή Συντάγματος και Κολωνακίου, είναι πάλι στην... επικαιρότητα.!!!
Απαξιωμένος από το κόμμα του και την κοινωνία, φαίνεται ότι έφθασε γιά αυτόν η "ώρα της αποχώρησης η της εξαφάνισης "...
Μπήκε στο στόχαστρο-- μετά από τα τόσα δημοσιεύματα-- του ΣΔΟΕ.
Μαθαίνουμε ότι ο έλεγχος θα είναι τόσο εξονυχιστικός , πού θά τού ψάξουν ακόμη και τα... σώβρακα .!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...