Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Βόμβα μεγατόνων Καρατζαφέρη


Σε μια αποκάλυψη μεγατόνων προχώρησε πριν λίγο ο  Καρατζαφέρης στο Αποκαλυπτικό Δελτίο με αφορμή τις αθρόες και χωρίς ελέγχους, παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, πέντε επιχειρηματίες στην Ελλαδα έχουν αγοράσει βαλιτσάκια παρακολουθήσεων, μικρότερης ή ίδιας εμβέλειας με αυτό της ΕΥΠ και παρακολουθούν όποιον γουστάρουν. "Παρακολουθούν από φίλους μέχρι υπουργούς και αξιωματούχους". Τους ελέγχει ο εισαγγελέας ή η ΑΔΑΕ;", τόνισε ο Σπύρος Καρατζαφέρης στο "Αποκαλυπτικό δελτίο" του Extra3 με τον Άκη Παυλόπουλο. 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπε τέτοιο πράγμα ο αρχηγός ; Πραγματικά εντυπωσιακό και με αποδείξεις. Τελικά είναι πολύ άδικος ο ελληνικός λαός. Ενα ωραίο τύπο είχαμε και μας διασκέδαζε και φρόντισε να τον γκρεμίσει απο το καλάμι του. Τέτοιοι είμαστε καλά να πάθουμε. Μη κολώνεις αρχηγέ έμαθα ότι σε μυστική δημοσκόπηση το 20 % του λαού δήλωσε μετανοιωμένο και στις επόμενες εκλογές θα σου ξαναδώσει το καλάμι(γράφουμε και καμιά παπαριά να περνάει και η ώρα).

Ανώνυμος είπε...

Ο Σπυρος Καρατζαφερης οχι ο Καρατζαφυρερ. Βεβαια η αποκαλυψη αυτη με τα βαλιτσακια κατασκοπιας των επιχειρηματιων ειχε προυπαρξει οταν ξεσπασε το σκανδαλο βοντα, δεν μας αποκαλυψε κατι καινουργιο. Αναμασημενη αποκαλυπτικη τροφη δηλαδη για αλτσχαιμεριανους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...