Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Έχασες τον σκύλο σου; Ρώτα τον..πακιστανό της γειτονιάς σου.


Η φωτογραφία - ΣΟΚ, που βλέπει το φως της δημοσιότητας, αποτυπώνει με τον πιο ωμό τρόπο ήθη που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζουν με την ελληνική κουλτούρα.... Η φιλόζωη κάτοικος Νέας Κίου Άργους Σ.Π που είδε τους Πακιστανούς να μεταφέρουν μέσα σε τσουβάλι σκύλο κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία. Όπως δήλωσε, «όταν τους ρώτησε τι έχει μέσα το τσουβάλι αρχικά απάντησαν … ξύλα!». Εκείνη βλέποντας τον όγκο του περιεχομένου επέμεινε, μέχρι που της αποκάλυψαν ότι κουβαλούσαν ένα σκυλί σε σπίτι φίλων τους που βρισκόταν σε απομονωμένη αγροτική περιοχή κοντά στο ποτάμι. Οι Πακιστανοί με τις φωνές της φιλόζωης, αναγκάστηκαν να ανοίξουν το τσουβάλι από το οποίο πετάχτηκε έντρομο το σκυλί.

Το agapotazoa.blogspot.gr βρέθηκε στο αστυνομικό Τμήμα μαζί με την αυτόπτη μάρτυρα. Ο αστυν. Υποδ/ντής κος Παππάς μας κατέπληξε με την κατάρτισή του σε θέματα κακοποίησης ζώων. Έδειξε γνώστης του θέματος και όπως ανέφερε στο agapotazoa.blogspot. gr έδωσε οδηγίες στους υφισταμένους του για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η εξαφάνιση κατοικίδιων από την περιοχή, των οποίων αργότερα βρίσκονται πεταμένα μόνο τα δέρματά τους ή μόνο τα κεφάλια τους, προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία. Πακιστανός της περιοχής εξομολογήθηκε πως όταν πρόκειται για αδέσποτο το ταΐζουν για 10 ημέρες ρύζι για να "καθαρίσει" και μετά …. ΣΤΟ ..ΤΣΟΥΚΑΛΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...