Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ποιος θα σταματήσει τον..ανεκδιήγητο Τραγάκη και την λοιπή συμμορία ;


Διορισμών συνέχεια στη Βουλή...Με το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος που οι ίδιοι ψήφισαν οι εθνοπατέρες βολεύουν καθημερινά κολλητούς και συγγενείς στην πλάτη του ελληνικού λαού που ... πεινάει.  Τέσσερις-τέσσερις τακτοποιεί τους δικούς του στο κουνοβούλιο ο κάπελας της πολιτικής Γιάννης Τραγάκης!!!
 Μην νομίζετε όμως ότι και τα υπόλοιπα πολιτικά σκουπίδια δεν βολεύουν τους δικούς τους. Βολεύουν με ταχύτατους ρυθμούς, ακόμα και αυγουστιάτικα, που ήταν η Βουλή κλειστή, ημετέρους στα γραφεία τους στη Βουλή.
Μην ξεχνάμε ότι και ο Τσίπρας διορίζει στη Βουλή, στενούς συνεργάτες του. Ποιον διόριζε; Τον... εκπρόσωπο τύπου του κόμματος κ. Α. Καρίτζη. Ναι, δεν διαβάσατε λάθος τον διόρισε ο κ. Τσίπρας, με απόφαση του Προέδρου της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη (αριθμός φύλου ΦΕΚ 381) στο πολιτικό του γραφείο στη Βουλή. Τον μισθό του, τον ενέκρινε ήδη η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής. Να υπενθυμίσω ότι...
νεοδιορισθείς στη Βουλή κ. Καρίτζης ήταν και το 2008 μισθοδοτούμενος από τη Βουλή των Ελλήνων, επί εποχής κ. Αλ. Αλαβάνου και είναι μέλος του Δ.Σ του Ιδρύματος Ν. Πουλαντζάς, Δ.Σ της εφημερίδας Αυγής και του ραδιοφωνικού σταθμού «Κόκκινο».

Με την ίδια απόφαση ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διόρισε άλλον έναν μετακλητό υπάλληλο τον κ. Α. Κ.Β. Με τη φόρα που πήραν με τους διορισμούς μετακλητούς υπαλλήλους στη Βουλή άρχισαν τώρα, πέραν των πρώην Προέδρων, των αρχηγών των κομμάτων, να διορίζουν και οι...αντιπρόεδροι της Βουλής. Η Στ΄ Αντιπρόεδρος κυρία Μαρία Κόλια_ Τσαρουχά, (των Ανεξάρτητων Ελλήνων) διόρισε δύο μετακλητούς υπαλλήλους.
Νομίζετε όμως ότι εδώ σταματάνε τους διορισμούς στη Βουλή; Κάνετε λάθος. Γιατί υπάρχει και η Χρυσή Αυγή, η οποία με απόφαση του «αρχηγού» της κ. Ν. Μιχαλολιάκου, διορίζονται στο γραφείο του στη Βουλή, δύο μετακλητοί υπάλληλοι. Ο ένας απ΄ αυτούς είναι ο κ. Νικ. Σιώης. Τον θυμάστε; Είναι ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, άνεργος (όπως είχε δηλώσει), ο οποίος παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα, επικαλούμενος φόρτο εργασίας και την έδρα του έχει καταλάβει ο πρώτος επιλαχών κ. Α. Ματθαιόπουλος. Τον κ. Ματθαιόπουλο τον θυμάστε; Είναι ο μπασίστας του μουσικού συγκροτήματος Πογκρόμ και είχε γράψει στίχους που εξυμνούσαν το...Άουσβιτς.
Τι μαθαίνει αλήθεια κανείς διαβάζοντας τους διορισμούς μετακλητών υπαλλήλων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως; Για παράδειγμα (ΦΕΚ 390) βλέπει τον ...αξιοκρατικό.. διορισμό του κ. Παν. Καμμένου του Αλκιβιάδη στο γραφείο του κ. Πάνου Καμμένου. Δηλαδή Καμμένος διορίζει... Καμμένο στη Βουλή. Αλλά και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλης δεν απέφυγε τον πειρασμό και διόρισε τέσσερις μετακλητούς υπαλλήλους..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...