Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ωπα …τι κάνει νιάου – νιάου …στα… από..κόμματα;


Ε, ρε τι έχει να γίνει αν ποτέ σκάσει αυτό το θέμα με αποδείξεις , καθώς ενδείξεις υπάρχουν και μάλιστα ισχυρότατες αφού με βάση αυτές και με πολλές νέες πληροφορίες κάποιοι το ψάχνουν ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Το parapolitika.gr , όπως πάντα, κατάφερε και τρύπωσε στους κύκλους εκείνων που διακριτικά αλλά μεθοδικά αναζητούν τις «διαδρομές» των λύτρων από την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου που έγινε τον Ιανουάριο του 2009 και 13 μέρες αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα λύτρα δεν βρέθηκαν ποτέ, ούτε και θα βρεθούν αφού έχουν … επενδυθεί. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες εκτός από κάτι αστείας αξίας επενδύσεις που έκαναν οι δράστες , όπως τέσσερα - πέντε μαγαζιά σε Χανιά και Ρέθυμνο με «κουλοχέρηδες» και τυχερά παιχνίδια , χρηματοδότησαν ένα πολιτικό κόμμα! Σε αυτήν ακριβώς τη λεπτή φάση βρίσκονται οι έρευνες και τα «βαλιτσάκια» της ΕΥΠ έχουν πάρει φωτιά! Μεταξύ άλλων , παρακολουθούνται δύο πρόσωπα που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση του συνδικάτου του εγκλήματος το οποίο απήγαγε τον Παναγόπουλο. Παραπάνω δεν γράφουμε , παρά μόνον ότι δεν πρόκειται για τη Νέα Δημοκρατία , το ΠΑΣΟΚ ,το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι εκεί…

Επενδύσεις... με τα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...