Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ο περιβόητος μακελάρης της «Χρυσής Νύχτας» πήρε την άδεια και… ξέχασε να επιστρέψει! Δηλαδή τι περίμεναν;


To δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού κύριοι δικαστές .

O 49χρονος Μιχάλης Μακρυγιάννης εξέτιε ποινή τετράκις ισόβια για πέντε δολοφονίες, τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, τραυματισμούς, μια σειρά από ένοπλες ληστείες και ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς και σωρεία άλλων εγκληματικών πράξεων. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που δραπέτευε! Το είχε ξανακάνει τον Αύγουστο του 2006, όταν και πάλι δεν επέστρεψε από την πενθήμερη άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές Αλικαρνασσού. Όμως, συνελήφθη στις 18 Οκτωβρίου 2007 στην περιοχή του Χαϊδαρίου μαζί με άλλους δύο κακοποιούς.

Ο διαβόητος  κακοποιός είχε μπει στον κόσμο  της παρανομίας από νωρίς ως  μέλος σπείρας που, μαζί με τους αδελφούς Παλαιοκώστα, διέπραττε ένοπλες ληστείες τραπεζών. Στις 20 Δεκεμβρίου 1985 είχε πυροβολήσει και σκοτώσει το σερβιτόρο Σπύρο Βαλταδώρο έξω από ένα μπαρ στα Τρίκαλα. Στις 28 Οκτωβρίου 1993 είχε σκοτώσει τον φίλο του Αντώνη Δημητρόπουλο μέσα στο κέντρο «Χρυσή Νύχτα» στις Τρεις Γέφυρες όπου διασκέδαζαν μαζί, ενώ σκότωσε και τον ταμία του κέντρου Στέλιο Χριστοδουλάκη και τραυμάτισε άλλα δύο άτομα!

Στις 23 Δεκεμβρίου 1993 μαζί με τον φίλο του Κώστα Τέγα πυροβόλησαν πέντε φορές τη σύντροφό του Αγγελική Τσενεμπή που πέθανε αργότερα στον Καναδά, ενώ δολοφόνησε και έναν φίλο του στον οποίο ανέθεσε να την μεταφέρει σε νοσοκομείο! Μετά από μια σειρά ένοπλων ληστειών, είχε συλληφθεί στις 20 Δεκεμβρίου 1994 μαζί με τον Τέγα σε ένα σπίτι στη Γαλάζια Ακτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...