Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η δικαιοσύνη λειτουργεί μόνο για τους …Αγιάννηδες;



Πολύ σοβαρά στοιχεία ανέκυψαν από τη χθεσινή απάντηση του Σταϊκούρα στον Παυλόπουλο για τις αγοραπωλησίες ομολόγων την περίοδο 2010 - 2011 που αν μη τι άλλο δείχνουν ότι η δικογραφία για το έγκλημα στην Οικονομία δεν πρέπει να διαβιβαστεί στη Βουλή και ο Άρειος Πάγος οφείλει να την επιστρέψει στους οικονομικούς εισαγγελείς για τη συνέχιση της έρευνας τους, διότι την περίοδο που οι προδότες  Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου εξόρκιζαν εσκεμμένα κάθε έννοια αναδιάρθρωσης του χρέους , οι ξένες τράπεζες ξεφορτώνονταν τα ελληνικά ομόλογα που κατείχαν τα οποία αγόραζαν οι ελληνικές τράπεζες , τα ασφαλιστικά ταμεία και οι ιδιώτες αποταμιευτές με αποτέλεσμα να υποστούν τεράστιες απώλειες από το PSI.
Κι ενώ στις 31/12/2009 ο εγχώριος τομέας κατείχε ελληνικά ομόλογα ύψους 56,9 δις ευρώ , στο τέλος του 2011 το ποσό αυτό ανήλθε στα 86,2 δις ευρώ. Παράλληλα οι ξένες τράπεζες από τα 141,5 δις ευρώ που κατείχαν σε ελληνικά ομόλογα στις 31/12/2009, δύο χρόνια αργότερα (31/12/2011) είχαν μόλις 35 δις ευρώ ελληνικά ομόλογα! Δηλαδή φόρτωσαν στο εγχώριο σύστημα 110 δις ευρώ το οποίο υπέστη «κούρεμα» 75% και βάλε!
Οι αποδείξεις αυτές επαρκούν όχι μόνο για νέα εισαγγελική παρέμβαση αλλά και την κλήση νέων μαρτύρων για το τελεσθέν έγκλημα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...