Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτός… σάλταρε τελείως. Καταργεί και το… σύνταγμα.Την εντολή να συλλαμβάνονται ακόμη και βουλευτές, στην περίπτωση κατά την οποία τελούνται αδικήματα όπως η αντιποίηση αρχής και η άσκηση σωματικής ή ψυχολογικής βίας, έδωσε στην ΕΛ.ΑΣ. ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με Το Έθνος της Κυριακής, μετά τα τελευταία επεισόδια με πρωταγωνιστές βουλευτές και οπαδούς της Χρυσής Αυγής. Μάλλον νομίζει ότι είναι υπουργός στην Τουρκία όπου θέτουν για …πλάκα, εκτός νόμου κόμματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Δένδιας ενημέρωσε στα μέσα της εβδομάδας τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την απόφασή του αυτή και του ζήτησε να κοινοποιηθεί σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Η απόφαση, εντάσσεται σε ένα πλαίσιο μέτρων, το οποίο η ηγεσία του υπουργείο Δημόσιας Τάξης έχει αποφασίσει να υλοποιήσει. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στα μέτρα αυτά περιλαμβάνονται η εμπλοκή της ΕΥΠ στην παρακολούθηση μελών του ακροδεξιού χώρου, καθώς και η παρακολούθηση ιστοσελίδων που διακινούν υλικό και πληροφορίες ακροδεξιών οργανώσεων.


Ρε άσχετε πολιτικέ ,η Χρυσή Αυγή θα ..αυτοκαταργηθεί πολιτικά , όταν εξαλειφθούν τα αίτια που την …ενδυναμώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...