Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Με την περιουσία τους, ξεπληρώνουμε το..χρέος.



Κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση συμμορίας, στο πλαίσιο της ανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη για την υπόθεση του μαύρου πολιτικού χρήματος με φερόμενο ως «πρωταγωνιστή» τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλο, απαγγέλθηκαν κατά του πρώην Γενικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Εξοπλισμών του ΥΠΕΘΑ, Γιάννη Σμπώκου και κλήθηκε να απολογηθεί σχετικά.
Μαζί του θα απολογηθεί η πρώην σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Μολντενχάουερ, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Ιανός» Νίκος Καρατζάς, ο συνταξιούχος Φώτης Αρβανίτης και ο δικηγόρος Γιώργος Κωνσταντάτος, στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.
Παράλληλα, μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αναμένεται να απολογηθούν συμπληρωματικά οι: Άκης Τσοχατζόπουλος, Βίκυ Σταμάτη, η Αρετή Τσοζατζοπούλου, Νίκος Ζήγρας, Γιώργος Σαχπατζίδης και Αστέριος Οικονομίδης και Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.
Τα πέντε νέα πρόσωπα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος τους, φέρονται να εμπλέκονται στη διακίνηση μαύρου πολιτικού χρήματος, με εμβάσματα που αγγίζουν το συνολικό ποσό των 57 εκατ. ευρώ. Η ανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον περασμένο Απρίλιο έχει εντοπίσει νέες εταιρείες μέσω των οποίων φέρεται να διακινήθηκε μαύρο πολιτικό χρήμα ύψους 8,7 εκατ. δολαρίων, χρήματα που, όπως όλα δείχνουν, προέρχονται από τις μίζες για τα εξοπλιστικά…
Για δείτε εδώ τις..προφητείες μας.

Αν είναι δυνατόν ο… Σμπώκος να μιλά για προσφυγή στην δικαιοσύνη. Έπρεπε να ήταν στο ίδιο κελί με τον ΑΚΗ.

Οταν θα σκάσει το θέμα… Σμπώκος θα …βουλιάξει η..μισή Κρήτη.

Εάν δεν φτάσουν στον …Σμπώκο, είναι …πατάτα η υπόθεση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...