Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ποια κλεφτοκότα θα πει όχι στους γερμανούς.



Αδύνατη η πρόσβαση στα CD με ονόματα Ελλήνων καταθετών στις ελβετικές τράπεζες, γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με τη Γερμανία (!), αναφέρει σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.
Ο λόγος είναι ότι η Ελβετία τα έχει χαρακτηρίσει προϊόντα βιομηχανικής κατασκοπείας, όπως αναφέρει. Με πολύ απλά λόγια τα ονόματα των φοροφυγάδων πολιτικών είναι στα χέρια της ΜΕΡΚΕΛ. Μια η Siemens, μια η έκθεση της Blackrock, μια οι λογαριασμοί συνθέτουν το απόλυτο τρίπτυχο για να έχουν οι δανειστές δεμένους χειροπόδαρα όλους όσους κατέκλεψαν το κράτος όλα αυτά τα χρόνια.
Το έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή, Παναγιώτη Λαφαζάνη και Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναφορικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει από την ελληνική κυβέρνηση για την παροχή πληροφοριών από τη γερμανική καγκελαρία σχετικά με τις καταθέσεις Ελλήνων φορολογουμένων στην Ελβετία.
Εδώ και δύο χρόνια η γερμανική κυβέρνηση και τα γερμανικά κρατίδια αναζήτησαν τα cd αυτά, που κυκλοφορούν στην αγορά και περιέχουν τα ονόματα καταθετών στις ελβετικές τράπεζες. Τα εν λόγω cd περιέχουν στοιχεία που αφορούν συνολικά 10.000 καταθέτες από διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων και 1.000 Γερμανών που διώκονται από τις γερμανικές αρχές. ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...