Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Από μια… Κεφαλογιάννη ,όλα να τα περιμένεις.


Νόμιζε ότι διώχνοντας δήθεν για την …Νταρίλη τον Καραχαλιο, θα βγάλει από πάνω της την πολιτική ευθύνη. Μια ζωή το Κεφαλογιαννέικο σπρώχνει την ευθύνη στους άλλους, για να επιβιώνει πολιτικά. Όμως ο …Μπαμπάς στο τέλος την πάτησε, και πέθανε με την ρετσινιά.
Απάτη σε βάρος του ΕΟΤ ήρθε σήμερα στο φώς, με πέντε άτομα να έχουν ήδη συλληφθεί, μεταξύ αυτών και πρώην ειδικός σύμβουλος του Οργανισμού και συνεργάτης του πρώην γ.γ. του Οργανισμού Νίκου Καραχάλιου, ο οποίος ειδικός σύμβουλος κατηγορείται για απάτη σε βάρος του ΕΟΤ και υπεξαίρεση.
Την Παρασκευή μια γυναίκα πήγε σε υποκατάστημα της τράπεζας της Ελλάδος  με επιταγή του ΕΟΤ, ύψους 147.000 ευρώ. Το «ξενοδοχείο της Σύρου» είχε οπισθογραφημένη την επιταγή για την είσπραξή της από την γυναίκα.
Η υπάλληλος επικοινώνησε με τον ΕΟΤ, και από κει της είπαν πως «υπάρχει πρόβλημα», λέγοντάς της επίσης να κρατήσει το σώμα της επιταγής. Το βράδυ ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Πάνος Λειβαδάς, κατευθύνθηκε  στο τμήμα Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων της Ασφάλειας Αττικής και υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων για  απάτη.
Tην υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
Αστυνομικοί αναζήτησαν την γυναίκα  με αποτέλεσμα να φτάσουν μέχρι το ξενοδοχείο της Σύρου, οι υπεύθυνοι του οποίου τους απάντησαν πως δεν υπήρχε καμιά οφειλή του ΕΟΤ. Εν συνεχεία οι αρχές εντόπισαν την μητέρα της και την Δευτέρα την ίδια.  Μάλιστα τους είπε ότι την επιταγή της την έδωσε κάποιος φίλος της, τον οποίο οι αστυνομικοί εντόπισαν για να φτάσουν τελικά σε έναν επιχειρηματία.
Ο επιχειρηματίας ανέφερε στους αστυνομικούς πως τον Δεκέμβριο  τον πλησίασε ο πρώην ειδικός σύμβουλος του ΕΟΤ ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε πως έχει στην κατοχή του μπλοκ επιταγών του Οργανισμού, με σκοπό να βρει ανύπαρκτες εταιρείες ώστε να κοπούν οι επιταγές σε αυτές. Η επιταγή των 147.000 ευρώ, που είχε κοπεί από τον ΕΟΤ, είχε υπογραφή του Ν.Καραχάλιου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πρώην μετακλητός ειδικός σύμβουλος του παραιτηθέντος (στις 20 Δεκεμβρίου) γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, λέγεται Κώστας Βασιλάκος,
Ο επιχειρηματίας μάλιστα τόνισε  πως για την συγκεκριμένη  «υπηρεσία» θα λάμβανε αμοιβή 4.000 ευρώ.
Στους πέντε συλληφθέντες, 4 άνδρες και μια γυναίκα, έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για εγκληματική οργάνωση, απόπειρα απάτης από κοινού και πλαστογραφία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...