Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Όταν νοικιάζεις το σπίτι σου σε λαθρομετανάστες ετσι… πληρώνεσαι



Τυλιγμένος με σακούλες και ένα χαλί βρέθηκε νεκρός 80χρονος συνταξιούχος φιλόλογος, μέσα σε κάδο ανακύκλωσης στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν αλλοδαπούς ενοικιαστές των διαμερισμάτων που είχε στην κατοχή του το θύμα και έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων. Το πτώμα βρέθηκε στις 08:30 το πρωί από γυναίκα υπάλληλο στον τομέα καθαριότητας του δήμου, στην οδό Σκεπαστού 17 στις Σαράντα Εκκλησιές Θεσσαλονίκης, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του άνδρα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το άψυχο σώμα του 80χρονου φιλόλογου είχε τοποθετηθεί μέσα σε σακούλες, τυλιγμένο με χαλί και δεμένο με σκοινί. Πρόκειται για συνταξιούχο καθηγητή ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας που έμενε το θύμα, ενημέρωσαν την αστυνομία ότι ο ηλικιωμένος νοίκιαζε διαμερίσματα σε διαφορετικές περιοχές σε αλλοδαπούς. Μάλιστα κάποια από αυτά τα νοίκιαζε με την βραδιά έναντι 10 ευρώ το άτομο. Η αστυνομία αναζητεί ένα Μαροκινό ως ύποπτο για τη δολοφονία του καθηγητή, ο οποίος νοίκιαζε ένα δωμάτιο στο σπίτι του θύματος. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο καθηγητής συνήθιζε να νοικιάζει τα δωμάτια του σπιτιού του σε αλλοδαπούς.
Το σπίτι ήταν εξαιρετικά βρώμικο και ακατάστατο εκτός από ένα δωμάτιο το οποίο ήταν καθαρό και συμμαζεμένο με τα κρεβάτια στρωμένα. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο δωμάτιο επικρατούσε έντονη δυσοσμία, που όπως αποκαλύφθηκε προερχόταν από αίμα που βρέθηκε κάτω από το στρώμα το οποίο είχε εμποτίσει τα σεντόνια και μύριζε πολύ δυσάρεστα.
Δεν αποκλείεται το άγριο έγκλημα να έγινε στο σπίτι του θύματος και στη συνέχεια ο δράστης να το πέταξε στον κάδο ανακύκλωσης κοντά στο σπίτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...