Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ούτε ο… Παπαδόπουλος δεν είχε τόσους.



Ενενήντα συν... ογδόντα αστυνομικοί προστατεύουν τον πρωθυπουργό, όταν στην Οµόνοια, το Μεταξουργείο και τον Αγιο Παντελεήµονα, o πολίτης τους ψάχνει µε το κιάλι!
Μόλις... 170  αστυνομικοί προστατεύουν τον Αντώνη Σαµαρά από διάφορες «ενοχλητικές» παρουσίες. Ναι, 170 άτοµα προσέχουν σε βάρδιες τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τα Μέγαρα στα οποία κινείται (Μαξίµου, Σταθάτου) αλλά και τις πρωθυπουργικές κατοικίες, την ώρα που λίγα χιλιόμετρα παραπέρα, στην Οµόνοια, οι πολίτες απλά έχουν πάψει να κυκλοφορούν από τη στιγµή που δύει ο ήλιος...
Τι ακριβώς συμβαίνει µε τη φύλαξη του Αντώνη Σαµαρά από την Αστυνοµία; Στην υπηρεσία της προστασίας του πρωθυπουργού, λοιπόν, τη δεδομένη χρονική στιγµή ανήκουν 80 αστυνοµικοί, σύµφωνα µε όσα ανακοινώνονται από τις αρµόδιες αρχές. Σε αυτό τον αριθµό έρχονται να προστεθούν άλλοι 90, που προστατεύουν το Μέγαρο Μαξίµου, το Μέγαρο Σταθάτου και τις πρωθυπουργικές κατοικίες, σύµφωνα µε την απάντηση του υπουργού Επικρατείας ∆ηµήτρη Σταµάτη σε ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...