Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ο κόσμος το΄χει τούμπανο, και… εμείς ….Βρουτσιζόμαστε.



Η απογραφή των συνταξιούχων έχει ολοκληρωθεί στα περισσότερα ασφαλιστικά Ταμεία ωστόσο όπως προκύπτει από τους αριθμούς “αγνοούνται” 45.991 συνταξιούχοι οι οποίοι δεν έχουν εμφανιστεί για απογραφή. 

Ο αριθμός των συνταξιούχων “φαντάσματα” ουσιαστικά επιβεβαιώνει το πάρτι με τις πλασματικές αποδείξεις και τις παροχές σε πεθαμένους που κράτησε για ολόκληρες δεκαετίες και έφερε τα ασφαλιστικά ταμεία ένα βήμα πριν την κατάρρευση, αφού “μπαίνουν μέσα” περίπου 450 εκατ. Ετησίως και αν υπολογιστεί η ζημιά σε βάθος δεκαετίας τότε οι απώλειες ξεπερνούν τα 4 δισ. ευρώ!
 
Ο ανεκδιήγητος Βρούτσης δήλωσε χαρακτηριστικά “Τις τελικές λίστες με τους συνταξιούχους που δεν έχουν υπογράψει θα τις παραδώσω εγώ ο ίδιος στον εισαγγελέα. Οι παράνομες συντάξεις θα επιστραφούν μέχρι το τελευταίο ευρώ”. Ποιες παράνομες συντάξεις ρε γρονθοκόπανε; Οι ποιο πολλές είναι νόμιμες αφού πάρα πολλοί κολόγεροι χωρίς να υπολογίζουν ότι επιβάρυναν τα παιδιά και τα εγγόνια τους πήγαιναν και παντρεύονταν πιτσιρίκες ουκρανομολδαβορουμάνες για να …καλοπερνούν μεταβιβάζοντας έτσι τις συντάξεις τους, για τα επόμενα ….πενήντα χρόνια.  
 Το μεγαλύτερο μέρος των συντάξεων εάν ψάξουν θα εντοπιστεί σε Ρωσία, Ουκρανία και Βουλγαρία αφού πρόκειται για συντάξεις χηρεία που εισπράττουν αλλοδαπές που παντρεύτηκαν ηλικιωμένους συνταξιούχους με “παχουλές” απολαβές και τώρα πια ως χήρες έχουν επιστρέψει στις πατρίδες τους.
 
 Ειδικά στο ΙΚΑ που είναι το μεγαλύτερο ταμείο, οι συνταξιούχοι που δεν έχουν εμφανιστεί για απογραφή ανέρχονται στους 11.095. 

Παρομοίως και στον ΟΓΑ οι συνταξιούχοι που αγνοούνται είναι περίπου 10.000 τη στιγμή που η απογραφή έχει ολοκληρωθεί και στα δυο αυτά ταμεία. Στον ΟΑΕΕ η προθεσμία εκπνέει σε λίγες ημέρες (τέλος του χρόνου) ωστόσο μέχρι στιγμής έχουν απογραφεί μόλις 234.251 από το σύνολο των 340.000.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...