Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ποιο κολογλύφτης δεν μπορεί να ...υπάρξει .



Ο μπουμπούκος - Γεωργιάδης μόλις είδε το πρωί στη βουλή τον Γιάννη Στουρνάρα  μόνο που δεν έπεσε πάνω του να τον φιλήσει για το πόσο καλά τα πάει στο υπουργείοΟύτε κι εγώ το περίμενα ότι θα είναι τόσο καλά» απάντησε χαμογελώντας ο κ. Στουρνάρας.
Ο Aδωνις όμως δεν έμεινε εκεί. «Δεσμεύομαι ότι μόλις ανοίξει η Βουλή θα φέρω τροπολογία στο φορολογικό η οποία θα λέει ότι το όνομα του υπουργού Οικονομικών θα πρέπει να αρχίζει από Στουρν... και να τελειώνει σε ...άρας. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε καλύτερο από εσένα» είπε ο Άδωνις.
Ο κ. Στουρνάρας που ετοιμάζεται για το επικράτειας της ΝΔ καταευχαριστήθηκε τα καλά λόγια του μπουμπούκου  και ανταπέδωσε φιλώντας σταυρωτά τον βουλευτή που ενώ κατακεραυνώνει τους αιωνίους φοιτητές αυτός για λόγους …βιοποριστικούς και επιχειρηματικούς όπως γράφει ο ίδιος στο twitter εδώ https://twitter.com/AdonisGeorgiadi  ήταν ….δώδεκα χρόνια στο πανεπιστήμιο.
Ο γνωστός πλέον στους τηλεθεατές καραγκιόζης  βολευτής,  όχι μόνο από τις μνημονιακές του «υπερβολές» αλλά και από τις τηλεπωλήσεις βιβλίων αρχαιοελληνικού περιεχομένου, συμπλήρωσε πως οι αιώνιοι φοιτητές όχι μόνο επιβαρύνουν το κράτος αλλά και αν δεν εργάζονται είναι και αντιπαραγωγικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...