Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι.



Για κακούργημα διώκονται ο πρόεδρος του εκπαιδευτικού ομίλου ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Σοφοκλής Ξυνής, η σύζυγός του, Αθηνά και η κόρη του, Αικατερίνη, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε εις βάρος τους η εισαγγελέας Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου για τη χρήση....πλαστών ασφαλιστικών ενημεροτήτων και σειρά οικονομικών και φορολογικών παραβάσεων.
Παράλληλα, με διάταξη της εισαγγελέως τούς απαγορεύτηκε η έξοδός τους από τη χώρα. Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι πλαστογραφία μετά χρήσεως εις βάρος του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος και επισύρει ακόμη και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.
Η εισαγγελέας, αφού ολοκλήρωσε την έρευνα σχετικά με τις πλαστές ασφαλιστικές ενημερότητες που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο εκπαιδευτικός όμιλος με σκοπό να εισπράττει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από το Δημόσιο, προχώρησε στην άσκηση της ποινικής δίωξης, ενώ εξέδωσε και διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων των κατηγορουμένων.
Ο Σοφοκλής Ξυνής είναι παλιός γνώριμος των πολιτικών μας με τους οποίους έκανε παρέα στις δεξιώσεις. Στη φωτογραφία με τον Αντώνη Σαμαρά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...