Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Το κόλπο είναι ..πανελλαδικό. Στα..δημαρχεία να δούν τι γίνεται. Της πουτ@νας.



Σε εξέλιξη είναι, ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την εξάρθρωση της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, που δραστηριοποιείται στην απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς, μέσω εικονικών γάμων.

Οι πληροφορίες λένε ότι η "ταρίφα" του κυκλώματος για κάθε εικονικό γάμο είναι 1.000 ευρώ.
"Πελάτες" του είναι κυρίως αλλοδαποί από την Γεωργία που θέλουν να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια ενώ τα άτομα που επιλέγονται για... σύζυγοί τους, είναι από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως είναι οι τοξικομανείς...

Το κύκλωμα κατηύθυνε αλλοδαπούς, προερχόμενους κυρίως από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, να παίρνουν προσωρινές άδειες παραμονής και στη συνέχεια αναζητούσε, έναντι αμοιβής, Έλληνες, προκειμένου να συναφθούν «λευκοί γάμοι» και οι πρώτοι να αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι το κύκλωμα έστησε τουλάχιστον 70 εικονικούς γάμους, δηλαδή στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται πάνω από 140 άτομα, ενώ 10 από αυτούς, φέρονται να έχουν ήδη συλληφθεί.

Εμείς το έχουμε αναδείξει και έχουμε πει, πως στα δημαρχεία είναι το μεγάλο φαγοπότι με τους ..υποτίθεται πολιτικούς γάμους. Εμπλέκονται όμως τόσοι πολλοί και δεν πρόκειται να βρουν… άκρη αφού δεν …φτάνουν οι… φυλακές. .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...