Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Kαι δεύτερος μάρτυρας για το … δήθεν τροχαίο με την ΔΙΑΣ στο Ηρακλειο.



Μετά τον πρώτο μάρτυρα που ανέφερε το ίδιο ,πριν από λίγο υπήρξε και δεύτερος μάρτυρας στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη στον 9.84 όπου καταθέτει πως το μηχανάκι που επέβαιναν οι νεαροί είχε πινακίδα .Έτσι το θέμα αρχίζει να παίρνει άλλες διαστάσεις αφού η ανακοίνωση της αστυνομίας ανέφερε πως δεν είχε. Ποιος έβγαλε την πινακίδα; Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΩΜΆΕΙ ΑΠΟ …ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ …κουκουλωμα.
Ποινική δίωξη για μη σκοπούμενη βάρια σωματική βλάβη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που συνελήφθησαν μετά την μοιραία καταδίωξη των δυο εφήβων χτες το βράδυ στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου... με αποτέλεσμα στις εκβολές του ποταμού Γιόφυρου, το δίκυκλο να ξεφύγει από την πορεία του, να ανατραπεί και πέσει στον χώρο όπου γίνονται έργα ανάπλασης από τον δήμο.
Οι δυο αστυνομικοί πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελικού γραφείου με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία ενώ αύριο στις 11 το πρωί αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο όπου παραμένουν υπό κράτηση.

Η μαρτυρία

Την ίδια ώρα ιδιαίτερης βαρύτητας για την υπόθεση κρίνεται η μαρτυρία μιας νεαρής οδηγού που ανέφερε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας της καταδίωξης δηλώνοντας ότι είδε τη στιγμή της καταδίωξης τον αστυνομικό – συνοδηγό τη στιγμή να κλωτσά το μηχανάκι τον νεαρών. Η κατάθεση της κοπέλας ήταν καταλυτική αφού περιέγραφε όλη τη σκηνή του τροχαίου και την εγκληματική παρέμβαση των αστυνομικών, και η εντολή για τη σύλληψη των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ άμεση. Έτσι χθες τη νύχτα συνελήφθησαν και οι δύο αστυνομικοί της ομάδας για σωματική βλάβη.
Εν τω μεταξύ δύσκολες ώρες περνούν έξω από τη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ οι οικογένειες των δυο νεαρών που παλεύουν για τη ζωή τους έχοντας υποστεί βαριά τραύματα μετά το τροχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...