Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Έπιασαν την ανακρίτρια στον… ύπνο.Ανακρίτρια κατηγορεί αστυνομικό για βιασμό. Η εξαιρετικά περίεργη υπόθεση διερευνάται ήδη από τη Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το «Βήμα της Κυριακής» η 40χρονη ανακρίτρια που υπηρετεί στην Εισαγγελία Αθηνών έκανε μήνυση κατά  30χρονου αστυνομικού του τμήματος Αλλοδαπών όπου αναφέρει ότι τον γνώρισε σε μπαρ της Ίου το καλοκαίρι του 2009 και μεταξύ του αναπτύχθηκε φιλική σχέση. Οι συναντήσεις συνεχίστηκαν και στην Αθήνα ενώ υπήρχε μεταξύ τους και επικοινωνία μέσω Facebook.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010 έκλεισε ραντεβού σε μπαρ στο Γκάζι όπου εργαζόταν ως υπεύθυνος κάποιος φίλος του αστυνομικού. Στο ίδιο μπαρ βρισκόταν και ένας φίλος του, επίσης 30χρονος. Παρήγγειλε ένα ποτό με βότκα και της πρόσφεραν ένα ποτό σκούρου χρώματος. Τότε, επισημαίνει, «άρχισα να νιώθω κάποιες παρενέργειες και συγκεκριμένα υπερβολική σεξουαλική διέγερση, μη μπορώντας να ελέγξω τον εαυτό μου».

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός αποχώρησε από το μπαρ και την άφησε μόνη της με τον φίλο του. Από εκεί και πέρα σημειώνει η ανακρίτρια «χάνεται η μνήμη μου».

«Ξύπνησα στις 11 το πρωί της Κυριακής γυμνή σε ένα κρεβάτι έχοντας δίπλα μου το φίλο του αστυνομικού που είχα γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ στο μπαρ».

«Τι έγινε, τι κάνω εδώ;», φέρεται να ρώτησε η ανακρίτρια.

«Δεν θυμάσαι τίποτα; Τρία προφυλακτικά χρησιμοποιήσαμε;»,
της απάντησε ο φίλος του αστυνομικού.

Το ίδιο απόγευμα η δικαστική λειτουργός πραγματοποίησε τοξικολογικές εξετάσεις για χρήση παραισθησιογόνων ουσιών με αρνητικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια απευθύνθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία όπου μετά από εξέταση γενετικού της υλικού εντοπίστηκε βενζοδιαζεπίνη η οποία θεωρείται ότι προκαλεί τέτοιου είδους παρενέργειες.

Με βάση αυτό, τον Φεβρουάριο του 2012 ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του αστυνομικού και δύο ιδιωτών (του φίλου του και του υπεύθυνου του μπαρ) για βιασμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...