Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Κομισιόν : Κάτω τα χέρια από τα… καλόπαιδά μας.



«Αξιόπιστα είναι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ του 2009 δήλωσε σήμερα η Έμερ Τρέινορ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου αρμόδιου για θέματα φορολογίας Αλγκρίντας Σεμέτα».
Δηλαδή προσφέρουν ασπίδα προστασίας τρόικας και Βερολίνου στον άθλιο Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ που διώκεται για κακουργήματα.
Με μία Πρωτοφανή περιφρόνηση της εθνικής κυριαρχίας και της Δικαιοσύνης  άλλες πηγές της Κομισιόν μας εντέλουν και για το ποιους θα ελέγχουμε …. . ποινικά, στήνοντας με την πλάτη στον τοίχο τον γερμανοτσολια Σαμαρά , αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, εξέδωσαν και ετυμηγορία, αθωώνοντας τον κ. Γεωργίου και φυσικά τους κ.κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου. Για να δούμε τι θα κάνουν οι έλληνες δικαστές ;Θα υπακούσουν στις … «επιθυμίες» της.
Η έντονη ενόχληση των τοκογλύφων-δανειστών καταγράφεται ήδη για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε, σε βαθμό κακουργήματος, κατά του (ακόμα...) Προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ κ. Γεωργίου , σχετικά με την παραποίηση των στοιχείων για το έλλειμμα το 2009 που αποτέλεσε τον καθοριστικό παράγοντα για όσα ακολούθησαν .
Οι ίδιες πηγές αποφάνθηκαν ότι το ζήτημα είναι ανύπαρκτο και δεν υπάρχει φουσκωμένο έλλειμμα, σπεύδοντας να περάσουν και μήνυμα με την εξής διατύπωση: " Για τη διεθνή κοινότητα, τους 17 εταίρους στην ευρωζώνη, την Κομισιόν και την τρόικα όχι μόνο δεν υφίσταται ζήτημα τεχνητής διόγκωσης των στοιχείων του δημοσιονομικού ελλείμματος αλλά απεδείχθη ότι η τότε εκτίμηση της ΕΛ.ΣΤΑΤ ήταν αρκετά συντηρητική''.

Με πολύ απλά λόγια το μήνυμα που θέλουν να περάσουν είναι ''δεν μας νοιάζει τι λέτε ή τι κάνει η δικαιοσύνη σας. Ισχύει ότι λέμε εμείς''. Δεν θα αφήσουμε να φανεί η αλλοίωση διότι μπορεί να ξυπνήσουν …τα ζώα, και να καταλάβουν την συμπαιγνία που τους στήσαμε.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πρωθυπουργός κ.Σαμαράς δεν έχει τολμήσει ούτε να αγγίξει τον Πρόεδρο της ΕΛ.ΣΤΑΤ, που κατηγορείται πλέον για κακούργημα.
Του έχει διαμηνυθεί από το Βερολίνο να μην διανοηθεί να προχωρήσει στην αντικατάσταση του κ. Γεωργίου.

Οι δανειστές είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν το σχοινί στα άκρα αν απειληθεί η προσωπική ελευθερία του κ. Γεωργίου ή αν υπάρξει δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης σε ποινικό επίπεδο με την εμπλοκή και των ηθικών αυτουργών, που φωτογραφίζονται στα πρόσωπα των κ.κ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.
Θα απειλήσουν ακόμα και με διακοπή του χρηματοδοτικού προγράμματος και αυτή η απειλή απευθύνεται στο σύνολο του πολιτικού συστήματος και ιδιαίτερα στο Σύριζα.
Με το δεύτερο μνημόνιο, οι δανειστές απέκτησαν το ολοκληρωτικό έλεγχο της ΕΛ.ΣΤΑΤ και ελέγχουν πλέον οι ίδιοι τα στοιχεία πριν δημοσιοποιηθούν. Είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες του Αντιπροέδρου κ.Λογοθέτη και της κ.Γεωργαντά που οδήγησαν στην κατάργηση του τότε διοικητικού συμβουλίου, μέλη του οποίου είχαν καταγγείλει τον κ.Γεωργίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απολογία του πρόεδρου της ΕΛΣΤΑΤ υπό την αιγίδα της .. ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

http://justiceforgreece.wordpress.com/2013/01/25/απολογία-του-πρόεδρου-της-ελστατ-υπό-τ/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...