Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Έμαθε μετά από 30 χρόνια ότι ο…. μπαμπάς …Ξενο…. πηδούσε.

Η Νένα Χρονοπούλου και ο τραγουδιστής Στάθης Ξένος πρωταγωνιστές σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ζωής που θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Η γνωστή ηθοποιός και ο τραγουδιστής ανακάλυψαν, 30 χρόνια μετά ότι είναι ετεροθαλή αδέλφια.
Η μητέρα του τραγουδιστή, λίγο πριν πεθάνει, αποφάσισε να φανερώσει στο γιο της, το μυστικό που το κρατούσε επτασφράγιστο, τόσα χρόνια. Ο βιολογικός του πατέρας δεν ήταν εκείνος που τον μεγάλωσε και τον θεωρούσε αίμα του όλα αυτά τα χρόνια αλλά ο φυσικός του γονιός ήταν ο πατέρας της ηθοποιού.
Για πολλά χρόνια η Νένα και ο Στάθης αγνοούσαν την συγγενική σχέση εξ αίματος που τους συνδέει και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι είναι αδέλφια που προέρχονται από τον ίδιο πατέρα. Παρόλα αυτά είχαν έρθει κοντά καθώς ο ηθοποιός είχε γράψει στίχους βγαλμένους από την ζωή της και τους εμπιστεύτηκε σε εκείνον.
Το ιδιαίτερο δέσιμο όμως φαίνεται πως είχε βαθύτερη πρέλευση... Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του τραγουδιστή, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ένιωσε την ανάγκη να αποκαλύψει στο γιο της το μυστικό που κρατούσε καλά κρυμμένο για χρόνια. Ένα μυστικό που γνώριζε εκείνη και μοιράζονταν με τον βιολογικό πατέρα της Νένας και του Στάθη.

Δείτε την Νένα Χρονοπούλου σε 10 άγνωστεςολόγυμνες φωτογραφίες! [φωτο]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...