Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΜΑΡ : Διαφωνούμε αλλά συνεχίζουμε να στηρίζουμε .



«Η επίταξη συνιστά ακραία επιλογή διαχείρισης της κρίσης και δεν βρίσκει σύμφωνη τη Δημοκρατική Αριστερά», τονίζει με ανακοίνωση του για το θέμα το γραφείο Τύπου του κόμματος. «Σε μια περίοδο που η κοινωνία πιέζεται αφόρητα, αυτό που χρειάζεται είναι η εξάντληση κάθε δυνατότητας για συνεννοήσεις. Οι αδιαλλαξίες από κάθε πλευρά δεν διευκόλυναν την ανεύρεση λύσεων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Είναι πολλά τα λεφτά κυρ Φώτη, αλλά όταν δεν σε χρειάζονται άλλο, θα έχεις την τύχη του… Καρατζαφέρη.
Με τους απεργούς του ΜΕΤΡΟ να παραμένουν στο αμαξοστάσιο, αμετανόητοι και έτοιμοι να συνεχίσουν τις απεργίες, τα πρώτα φύλλα πορείας μετά την επίταξη παραδόθηκαν από την Αστυνομία στους συνδικαλιστές.
Ωστόσο, παρά την επίταξη, δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση υποχώρησης από την πλευρά των εργαζομένων, οι οποίοι απτόητοι σχεδιάζουν νέες απεργίες για την προστασία των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Το ωραίο είναι ότι Το προεκλογικό έτος 2009, επί υπουργίας Στυλιανίδη, προσλήφθηκαν συνολικά 326 νέοι υπάλληλοι, οι μισοί εκ των οποίων από τα μέσα Αυγούστου μέχρι ένα μήνα πριν από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου του 2009! Στο..Μετρό .όπως μπορείτε να δείτε εδώ  Αντώνη Σαμαρά, διώξε τον Στυλιανίδη από την κυβέρνηση και ήταν από την εκλογική περιφέρεια του ..μπουζουκόβιου αφού μάλιστα δήλωσε με καμάρι στην Εφημερίδα «Χρόνος της Κομοτηνής», 28 Απριλίου 2010 ότι…. Τα τελευταία 40 χρόνια δεν είχε ούτε έναν άνθρωπο από τη Θράκη και τη Ροδόπη μέσα σε τέτοιου είδους θέσεις εργασίας. Εκεί δεν βλέπουν κάποιοι την αδικία και βλέπουν την αδικία στο γεγονός ότι σήμερα βρέθηκε μια πολιτική φωνή από τη Ροδόπη να διεκδικεί και να δίνει τη δυνατότητα πληροφόρησης και αντικειμενικής αξιολόγησης και ανθρώπων που κατάγονται από εκεί. Αυτό είναι άδικο, ρατσιστικό, υπονομεύει αν θέλετε την προοπτική και την ανάπτυξη της περιοχής μας, και αδικεί τη νέα γενιά της περιοχής μας, η οποία αναζητά κάθε φορά, όταν της δίνεται η ευκαιρία, μια δυνατότητα για δουλειά στο αθηναϊκό κέντρο» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...