Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Εάν τολμάτε ρε παλιοκαριόληδες βγάλτε τα ονόματα των πραγματικών ιδιοκτήτων όλων των ξενοδοχείων στην ..γαλαζοπράσινη Ελούντα. Διαφορετικά αφήστε τις αηδίες.



Στο στόχαστρο βρέθηκε στέλεχος του Υπουργείου Υγείας στο νησί, γνωστός για τις πολύ στενές του σχέσεις με τον Τσοχατζόπουλο, και που σύμφωνα με τη στοχευμένη καταγγελία λειτουργούσε ως...ο άνθρωπος που άνοιγε... δρόμους αλλά και επιχειρήσεις

Στα πλαίσια των ερευνών που διενεργεί το ΣΔΟΕ σε όλη τη χώρα προκειμένου να εξακριβώσει τα περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται στην κατοχή του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, μια ανώνυμη καταγγελία στο γνωστό πια τετραψήφιο τηλεφωνικό αριθμό, ανάβει φωτιές στις... πολιτικές συζητήσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο νησί.

Σύμφωνα μ΄αυτήν ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε τους φίλους του στην Κρήτη προκειμένου να αποκτήσει οικόπεδα και αγροτεμάχια, να στήσει εταιρείες και επιχειρήσεις και μέσα απ΄αυτές να διοχετεύει μέρος των χρημάτων που απέκτησε μέσα από τις μίζες και τις προμήθειες που για χρόνια ολόκληρα λάμβανε.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του CRETALIVE στο στόχαστρο βρέθηκε στέλεχος του Υπουργείου Υγείας στο νησί, γνωστός για τις πολύ στενές του σχέσεις με τον Τσοχατζόπουλο, και που σύμφωνα με τη στοχευμένη καταγγελία λειτουργούσε ως...μπροστινός του Ακη στο νησί, ανοίγοντας δρόμους αλλά και επιχειρήσεις και αναζητώντας προσφιλείς τρόπους να καλύψει το μαύρο χρήμα που έρεε άφθονο από τα γνωστά ταμεία του συνδικάτου.

Όπως ήταν επόμενο προκλήθηκε θόρυβος πρόσφατα και στην υπηρεσία όπου υπηρετεί, όταν ελεγκτές του ΣΔΟΕ έφτασαν εκεί,προ ημερών, όμως όπως αποδείχθηκε δεν είχαν στόχο τον ίδιο, αλλά ζητήματα που έχουν να κάνουν με προμήθειες υγειονομικού υλικού και ταξίδια υπαλλήλων στο εξωτερικό, πληρωμένα από εταιρείες που προμήθευαν υλικά στα νοσοκομεία του νησιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...