Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Καλά ρε ..Καμμένε , ποιο ..καμμένους δεν έχεις;




Στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο περιφέρειας Κρήτης των Ανεξάρτητων Ελλήνων με θέμα «Πλουτοπαραγωγικές πηγές-ΑΟΖ».
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
 Εισηγήσεις έκαναν οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ και Νότης Μαριάς και η Τομεάρχης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βουλευτής Κοζάνης …Ραχήλ Μακρή.
«Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι,
Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, εάν δεν ξεκινήσει η λεβεντογέννα Κρήτη δεν ξεκινά η Ελλάδα την αντίσταση απέναντι στον ξένο κατακτητή. Ξεκινήσαμε λοιπόν κάτω, λέγοντας ότι κηρύσσουμε βεντέτα σε αυτούς που πάνε να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας. Η βεντέτα συνεχίζεται μέχρι να φύγει και ο τελευταίος επίτροπος από τα ελληνικά υπουργεία, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος κατακτητής που σήμερα έχει καλέσει η τριμερής κυβέρνηση για να εκπροσωπεί τους δανειστές, σε μια πατρίδα εθνικά κυρίαρχη, μια πατρίδα ελεύθερη, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος από εκείνους που έχουν πάρει το χαμόγελο από τα χείλη των παιδιών μας, μέχρι να απελευθερωθεί αυτός ο τόπος, που έχει βαφτεί με αίμα και ιδρώτα. Γιατί αυτά που εμείς λέγαμε πριν από τις εκλογές, είναι αυτά τα οποία ζούμε σήμερα. Όταν εμείς προειδοποιούσαμε τον ελληνικό λαό και λέγαμε ότι όλα αυτά που υπόσχεται η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά, δηλαδή η συγκυβέρνηση, είναι ψέματα, τα περίφημα 18 σημεία, κάποιοι δεν μας πίστεψαν. Κάποιοι συνταξιούχοι απειλήθηκαν φοβούμενοι ότι αν δεν ψηφίσουν την τριμερή κυβέρνηση τον Ιούλιο δεν θα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις. Κάποιοι μπήκαν στο δίλημμα ότι αν δεν ψηφίσουν το μνημόνιο, δηλαδή τους τρεις συνεταίρους του μνημονίου, η Ελλάδα θα φύγει από το ευρώ. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν τήρησαν κανένα από τα 18 σημεία που υποσχέθηκαν πριν από τις εκλογές στον ελληνικό λαό. Κανένα από αυτά που υποσχέθηκαν στα «Ζάππεια» δεν κράτησαν.

 

Όλα καλά αλλά εμείς βλέπουμε στο πάνελ και έναν πρώην .. «ΒΟΗΘΟ ΚΑΦΕΤΖΗ» ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ που τον ξέρουν ως  το… παιδί του ΑΡΧΙΚΑΦΕΤΖΗ ΜΠΑΜΙΧΑ τον Μανώλη Γιαλούρη όπως μπορείς να δεις εδώ Αποχώρησε από το ΛΑΟΣ αφήνοντας αιχμές ο Μανώλης Γιαλούρης λέγοντας «Το παλάτι δε με αντιπροσώπευε ποτέ, πόσο μάλλον η αυλή του. Αισθάνομαι λοιπόν την υποχρέωση, να αποχωρήσω από το ΛΑ.Ο.Σ» ,χρειαζούμενος δέκα χρόνια για να το… καταλάβει. Μάλλον  επειδή έχασε ο χοντρός τις εκλογές και δεν θα διοριζόταν πουθενά αυτός και η γυναίκα του, την έκαναν με ελαφριά πηδηματάκια.  

 Με ανακυκλωμένα υλικά θα  κάνεις όλα αυτά που λές ;


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποια επανάσταση θα ξεκινήσεις από την Κρήτη Πάνο ντερβισόπαιδο ? Τον Κουράκη του Μπενίτο τον ρώτησες ? Εδώ κινούνται όλα ώρα πρώην ΠΑ.ΣΟ.Κ ή εκ μεταγγραφής ΣΥΡΙΖΑ .Όσο για το Γιαλούρη ,τον εκ του καφενείου Μπαμίχα προερχόμενο ,θα τον χρησιμοποιήσεις ως τηλεκατευθυνόμενο βλήμα για την έναρξη της επανάστασης?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ-ΜΠΑ Ο…ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ?Ρε μήπως και είναι κατάσκοπος του …Μπαμίχα; αυτοί ήταν τελείως κολλητοί .

Ανώνυμος είπε...

Ρε ixnos ξεχνάς την ΧΑΛΑΡΗ που συμπλήρωνε το τρίο. Μήπως την δούμε και αυτή σε πάνελ του κατακαημμενου;

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οδεύει προς τους ανεξάρτητους και ο καφετζής .Έχει καπαρώσει το επικρατείας .Το νου σου Πάνο μη χάσεις το πουλέν......

Ανώνυμος είπε...

Κόψτε τους τον βήχα ,ψηφήστε τον… Μπαμίχα …οεο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...