Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Παντελή: Προτιμώ, από το να γυρίσω πίσω, να γίνω καθαρίστρια στη Γαλλία.



Η Μαρία Παντελή, "η γυναίκα της λίστας με τα 550 εκ. δολάρια", που πριν λίγες μέρες απέστειλε εξώδικο στον πρώην υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου μιλάει στο Hotdoc του Κώστα Βαξεβάνη.

-Σας φαίνεται φυσιολογικό ότι το μοναδικό όνομα της λίστας που έγινε γνωστό αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα να είναι το Μαρία Παντελή; Ακόμη κι αν θεωρήσουμε ότι λόγω ασχετοσύνης, αχρηστίας και επιπολαιότητας κατέληξαν, ο κ. Παπακωνσταντίνου και οι συνεργάτες του, ότι ήμουν η δικαιούχος του λογαριασμού και μετά το πήραν τα ΜΜΕ και του έδωσαν τεράστια έκταση, όταν όμως βγήκε ο Σάμπυ-μετά την πρώτη δημοσίευση-και το διέψευσε και βεβαίωσε πως είμαι μια απλή υπάλληλος, γιατί κανένας από τους πολιτικούς, κανένας από τους δημοσιογράφους δεν ερεύνησε λίγο παραπάνω το θέμα;"

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της θα πει…

-Στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπήρχε η ιδέα πως αν τα καταφέρναμε στη Γαλλία υπήρχε η πιθανότητα επιστροφής όταν μεγάλωναν τα παιδιά μας. Τώρα φτύνω πίσω και δεν θέλω να γυρίσω πίσω σε αυτή τη χώρα που μου φέρθηκε μ' αυτό το τρόπο. Προτιμώ, από το να γυρίσω πίσω, να γίνω καθαρίστρια στη Γαλλία. Άσε που και να ήθελα να γυρίσω πίσω δεν γίνεται να βρω δουλειά. Φρόντισε γι αυτό ο κ. Παπακωνσταντίνου..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...