Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Τα ελικόπτερα πάνε και έρχονται αλλά ...για άλλους.



Απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού, λίγο πριν τις 5 μ.μ. με ελικόπτερο, ανταλλαγή πυροβολισμών και κατάρριψη του ελικοπτέρου μέσα στο προαύλιο. 
Στο ελικόπτερο σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν 4 άτομα. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι φύλακες δέχτηκαν πυρά από το ελικόπτερο, ενώ με το που αντελήφθησαν το περιστατικό σήμαναν συναγερμό (σ.σ. υπήρχε επιφυλακή τις τελευταίες μέρες μιας και είχαν φτάσει πληροφορίες για «χτύπημα» έπειτα από τα γεγονότα στον Κορυδαλλό).
ο Βλαστός κατόρθωσε να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο, το οποίο είχε προσγειωθεί στον προαύλιο χώρο των φυλακών. Την ίδια ώρα οι επιβάτες πυροβολούσαν εναντίον των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι και απάντησαν άμεσα.
Άντρες της εξωτερικής φρουράς και αστυνομικοί έδειξαν αυτοθυσία, χτύπησαν το ελικόπτερο το οποίο έπεσε μέσα στο προαύλιο. Συνελήφθησαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalavoice.gr  τρια άτομα. Στο σημείο έχει σπεύσει όλη σχεδόν η αστυνομική δύναμη των Τρικάλων...
Η φωτό του trikalavoice.gr είναι από τη στιγμή που η ανταλλαγή πυρών είναι σε εξέλιξη, με το ελικόπτερο να διακρίνεται.
Από τα πυρά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, έχει τραυματιστεί βαριά ο Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος ήδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των Φυλακών Τρικάλων. Ο συνήγορός τους, Φραγκίσκος Ραγκούσης, λέει πως κινδυνεύει η ζωή του πελάτη του και ζητά να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...