Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Σε μοναστήρι στην Κύπρο κρύβεται ο κλεφταράς Κυριακίδης ;



Διαβάζουμε ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα  που αναφέρεται στον φυγάδα επιχειρηματία Πέτρο Κυριακίδη του Lykavitos και το οποίο έχει ως εξής..
Προχθές που διάβαζα το δημοσίευμα των Φαινάνσιαλ Τάιμς για το σχέδιο της Κομισιόν να κουρέψει τις καταθέσεις των ιδιωτών στις κυπριακές τράπεζες θυμήθηκα την επίσκεψή μου σε ένα μοναστήρι στο μαρτυρικό νησί. Τότε που είχε περάσει τη μεγάλη πόρτα του μοναστηριού με ευλάβεια και είχα αντικρύσει έναν μοναχό.
Λίγα μαλλιά και άσπρο κοντό μούσι. Πολύ σεβάσμιος μου φαινόταν ο σκυφτός «γέροντας». Αλλά το βλέμμα του κάτι μου θύμιζε. Μήπως τον είχα δει παλιότερα στις κοσμικές στήλες σκανδαλοθηρικών εφημερίδων να φωτογραφίζεται ως φιλάνθρωπος η ως ευεργέτης πατριαρχείων και εκκλησιών.
 Η ΚΑΛΗ "ΔΙΑΚΟΝΙΣΣΑ"
 Βρε μπας και ήταν ο κυρ-Πέτρος Κυριακίδης που εμείς οι πιστοί τον χειροκροτούσαμε σαν μέγα ευεργέτη; Είχα αμφιβολία μέσα μου. Την υποψία ενίσχυσε η καλή κυρία που σέρβιρε σ΄ εμάς τους επισκέπτες το παραδοσιακό λουκουμάκι με το κρύο νερό. Αυτό το νερό το χρειάσθηκα όταν συνειδητοποίησα πως η καλή «διακόνισσα» κάτι έφερνε σε δικηγόρο της Alapis και πέτρα του σκανδάλου Λαυρεντιάδη.
Αν τα ματάκια μου δεν κάνανε πουλάκια, τι γύρευαν τα παρεάκια του Λαυρεντιάδη στο ταπεινό μοναστηράκι; Και πως κανείς από τους μεγαλόσχημους , Κύπριους, και Έλληνες που το επισκέπτονται δεν σκέφτηκε να πάρει έναν εισαγγελέα βρε (εν Χριστώ) αδελφέ και να του πει τα καθέκαστα;
Με ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης όλοι αυτοί τουλάχιστο θα είχαν δώσει εξηγήσεις στις αρμόδιες αρχές για όλα όσα κατηγορούνται ότι διέπραξαν. Και πα παίρναμε κι εμείς χαμπάρι τι πραγματικά συνέβη. Αμήν.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...