Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ούτε να πηδήξουμε ( τον φράκτη) δεν μας αφήνουν.



Από την υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις υποδιευθύνσεις Ασφάλειας Αθηνών, Δυτικής και Νοτιοανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου αστυνομική επιχείρηση για τον έλεγχο καταστημάτων – νυχτερινών κέντρων "strip show".
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, μικτά κλιμάκια αστυνομικών έλεγξαν συνολικά 8 νυχτερινά κέντρα "strip show"  στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, της Δυτικής και Νοτιοανατολικής Αττικής.
Συνελήφθησαν 25 άτομα, από τα οποία 14 είναι άντρες (12 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί) και 11 αλλοδαπές γυναίκες.
Πέρα από τους συλληφθέντες, προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής άλλα 145 άτομα – εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα κέντρα. Επιπλέον, στις περιπτώσεις που διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαπές χορεύτριες επιδίδονταν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σε ασελγείς πράξεις με πελάτες, έναντι χρηματικής αμοιβής, βεβαιώθηκαν σχετικές παραβάσεις και θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής τους απέλασης, καθώς στερούνταν βιβλιαρίου υγείας για εκδιδόμενα πρόσωπα και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...