Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Μαρκογιαννάκης εναντίον Βαξεβάνη.



Νέα τροπή παίρνει από σήμερα η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ καθώς πριν από λίγο ο πρόεδρος της Επιτροπής της Προκαταρκτικής εξέτασης της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, κατέθεσε μήνυση κατά του εκδότη του περιοδικού hot doc, Κώστα Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης στο κείμενο της μήνυσης κάνει αναφορά σε...δημοσιεύματα που έχει αναρτήσει ο κ. Βαξεβάνης στην ιστοσελίδα του «Κουτί της Πανδώρας», τα οποία θεωρεί συκοφαντικά εναντίον του. 
Τα δημοσιεύματα αναφέρονται στην υπόθεση Siemens, αλλά και της ενοικίασης των πυροσβεστικών ελικοπτέρων για τα οποία όπως υποστηρίζει ο κ. Βαξεβάνης, ο κ. Μαρκογιάννης δεν αθωώθηκε απλά δεν παραπέμφθηκε ποτέ και τα αδικήματα παραγράφηκαν. 
Ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρει ότι ο κ. Βαξεβάνης αντί να επικοινωνήσει μαζί του για να του πει τις απόψεις του συνέχισε να αναρτά συκοφαντικά κατά τον ίδιο δημοσιεύματα με τίτλους όπως «έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα», όταν ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέλαβε την προεδρία της Επιτροπής, ή άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα φωτογραφία του κ. Μαρκογιαννάκη με τίτλο «ιδού η Ρόδος, γιατί το πήδημα παραγράφηκε».
Στη συνέχεια ο κ. Μαρκογιαννάκης παραθέτει ιστορικό της υπόθεσης Siemens και της διαδρομής του, ενώ αφήνει υπονοούμενα και για σχέσεις του κ. Βαξεβάνη με το ΣΥΡΙΖΑ.
Το ενδιαφέρον είναι ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης έχει καταθέσει τη μήνυση στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χανίων κάτι που κάνει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο η δίκη να γίνει στα Χανιά, έδρα του κ. Μαρκογιαννάκη.

Όποιος υποβάλλει μηνύσεις θα πρέπει πρώτα να παραιτείτε από την δική του ασυλία για λόγους και ηθικούς αλλά και ισότητας.. Ας καταργηθούν πρώτα οι πάσης φύσεως παραγραφές, και η ανέντιμη πολιτική ασυλία σε όλους τους πολιτικούς . Αυτό είναι και έντιμο και δίκαιο. Δεν μπορεί να οχυρώνονται  όλοι οι πολιτικοί από την δική τους ασυλία - παραγραφή , και να υποβάλουν μηνύσεις. Είναι ανεπίτρεπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...