Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Μετά τους…..Τανζανους αναλαμβάνει και τους… Έλληνες.



Ανώτατο στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είναι ο συντάκτης του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που δήθεν επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών. Οι δανειστές δηλαδή είναι αυτοί που αποφασίζουν πώς, ποιοι και πόσο θα φορολογηθούν. Αυτός λοιπόν που θα αποφασίσει τη νέα φορολογική λαίλαπα σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων, αυτός που θα αναλάβει να «εξοντώσει» όσους έχουν ακόμη στη διάθεση του ακίνητα (σπίτια, χωράφια, στάνες κλπ) είναι ο Greeten Michielse – Tax Advisor του Δ.Ν.Τ
Το φορολογικό νομοσχέδιο δηλαδή της Ελλάδας είναι η «δουλεία» που αναλαμβάνει ως στέλεχος του ΔΝΤ μετά από αντίστοιχες (ακούστε που) στην Τανζανία, το Πακιστάν, την Υεμένη, τη Συρία, τη Λετονία και τα Σκόπια. Μας θεωρούν υπανάπτυκτους, όπως τους Τανζανούς και ανέθεσαν το φορολογικό νομοσχέδιο σε στέλεχος που ασχολείται με τριτοκοσμικές χώρες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
Ξεπούλησαν τα πάντα και παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία. Έδωσαν το δικαίωμα σε κάθε Μέρκελ, Σοίμπλε και Λαγκάρντ να μας θεωρούν «μαύρους» και ανέθεσαν το φορολογικό νομοσχέδιο στον Greeten Michielse με πλούσια εμπειρία σε χώρες όπου επικρατεί το χάος, η αναρχία, η φτώχια και η πείνα.
Αντιλαμβάνεται κανείς για την «ανάπτυξη» που μας περιμένει και στην οποία αναφέρεται συχνά ο πρωθυπουργός της χώρας, την «ευημερία» ως χώρα και τις προοπτικές του λαού. Η κυβέρνηση επιφυλάσσει θέσεις εργασίες στις εκτάσεις ζαχαροκάλαμου και βλέπει τους Έλληνες σαν και αυτούς που θα ανεβαίνουν στα δένδρα για να κόψουν καρύδες να τραφούν και να ξεδιψάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...