Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Αναγνωρίζει ότι είναι …σκατοκέφαλος





Τέτοια σκατα που έχεις στο κεφάλι σου καλά θα κάνεις …να το γαμίσεις αλλά πηδάς εμάς.
Κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος του πρωθυπουργού. Στην διάρκεια της προετοιμασίας του διαγγέλματος  και ενώ ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση έγινε κάποιο λάθος. Ο κ. Σαμαράς  διέκοψε την ομιλία του, απομακρύνθηκε από το μικρόφωνο και αναφώνησε: «Γ….. το κεφάλι μου, μ...»! Σε πανελλαδικό δίκτυο μεταδόθηκε το λάθος αμοντάριστο βίντεο.)

Φυσικά η μεγάλη γκάφα που συμπυκνώνεται στην φράση  "Γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα" (ίσως οι μόνες σωστές λέξεις που έχουν ακουστεί κατά την τελευταία τριετία από το Μέγαρο Μαξίμου) δεν συνιστά απλά μία τηλεοπτική "ατυχία" που τη λέμε και γελάμε: η σκηνή καθώς και η μετάδοση του βίντεο, εκτός από τον πανικό, συνιστά την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ, ΨΕΥΔΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟΥΛΟ! 
Είναι η έκφραση του απόλυτου κοντράστ μίας συμμορίας αχρήστων που καλείται να "πανηγυρίσει" (αποτυχημένα) για τη (μη) μείωση των τιμών των σουβλατζίδικων και των ταβερνείων, όταν την ίδια ακριβώς ώρα:
 - καταδικάζονται χιλιάδες συμπολιτών μας σε "ανθρωποσφαγή" μέσω οριζόντιων απολύσεων
 - αναμένεται ο επικυρίαρχος του ελλαδικού προτεκτοράτου μπροστά στο οποίο οι ορτινάτσες καλούνται να καθίσουν σούζα και να πάρουν εντολές προκειμένου να τις εφαρμόσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, πάντα εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων
 - ψήνεται νέο πακέτο μέτρων ύψους 10 δις για την επόμενη τριετία που θα πρέπει να έχει οριστικοποιηθεί το φθινόπωρο (εδώ εντάσσονται τα υπόλοιπα ψεύδη του πρωθυπουργικού τραγέλαφου περί μείωσης των συντάξεων των αξιωματικών κλπ., αφού όλα αυτά και πολλά χειρότερα μετατίθενται για τον Οκτώβριο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...