Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Σαμαράς : Θέλετε να με πηδήξει η ..Μέρκελ;



Τελεσίγραφο στο εσωτερικό της Νέας Δειμοκρατίας πως θα διαγράφεται οποίος βουλευτής διαφοροποιείται σε νομοσχέδιο - προαπαιτούμενο για τη δήθεν δανειοδότηση της χώρας, έστειλε το απόγευμα της Πέμπτης ο γερμανόδουλος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που νομίζει ότι είναι αρχηγός της , με αφορμή την στάση των κκ. Νικ. Κακλαμάνη και Δ. Κυριαζίδη στην τροπολογία για την διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών.

Οι δύο βουλευτές δήλωσαν «παρών» στην επίμαχη τροπολογία κατά την ονομαστική ψηφοφορία που προηγήθηκε επί του φορολογικού νομοσχεδίου, όπου και είχε ενταχθεί η ρύθμιση.

Αμέσως μετά, ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, κ. Θ. Μπούρας επικοινώνησε με τον γερμανοκολογλύφτη Πρωθυπουργό, ο οποίος του είπε να πει στους δύο βουλευτές και στο σύνολο της ΚΟ της ΝΔ, τα εξής: «Αν σε οποιαδήποτε μελλοντική ψηφοφορία σχετικά με προαπαιτούμενο, προκειμένου δηλαδή η Ελλάδα να πάρει την αναγκαία δόση της πριν την πιάσει ..στερητικό σύνδρομο , υπάρξει διαφοροποίηση βουλευτή από τη θέση της προδοτικής κυβέρνησης, τότε η ΝΔ θα είναι αναγκασμένη από την Μερκελ να διαγράψει τον βουλευτή αυτόν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...