Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ελλάδα : ο αντιγερμανικος δούρειος ίππος των …αμερικανών



Το 2045 μ.Χ η Ελλάδα "μπορεί" να εισέλθει σε σταθερή αναπτυξιακή τροχιά αναφέρει έκθεση του ΔΝΤ η οποία κυριολεκτικά "θάφτηκε" από τα "συστημικά" ΜΜΕ. Η εσκεμμένη κυνική ομολογία της έκθεσης, για "μη οικονομική αυτάρκεια" της χώρας μέχρι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 2045 (με προοπτική για επιπλέον χρόνια) σημαίνει ότι οι αμερικανοί χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως μοχλό για αντιγερμανικο κλίμα στην Ευρώπη, και για αυτό ο Γερμανός πρόεδρος σε μια ευθεία επίθεση στους αμερικανούς ανέφερε ότι "Άνθρωποι σαν τον Σνόουντεν χαίρουν σεβασμού" .Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς από την στιγμή που όλοι οι …άρχοντες είναι κυριολεκτικά όμηροι στους γερμανικούς εκβιασμούς και λένε ναι σε όλα φοβούμενοι πως εάν αποκαλυφθούν τα όσα έχουν κατά καιρούς πράξει δεν θα μπορέσουν να σταθούν πουθενά. Οι  Γερμανοί είναι γνωστοί για την τακτική και την πειθαρχία-προγραμματισμό σε ότι στόχους βάζουν. Έχουν λοιπόν φροντίσει εδώ και δεκαετίες για ένα χι πρόγραμμα, και τίποτα δεν άφησαν …στην τύχη του. Από την άλλη πλευρά οι αμερικανοί είχαν δεδομένο ότι παίζοντας το αντικομουνιστικό χαρτί θα έλεγχαν τον μεγάλο εχθρό, αφήνοντας τους γερμανόδουλους ελεύθερους-σύμμαχους, πράγμα που ήταν ολέθριο, διότι όλοι αυτοί ήταν μόνο για το χρήμα και υποτίθεται εξουσία.. Όταν προήλθε από τους Γερμανούς άλλαξαν στρατόπεδο.
Δύο πράγματα είναι πλέον σίγουρο ότι θα συμβούν :

Ότι θα "χαθούν" σίγουρα δύο γενιές , οπότε θα επιτευχθεί μια πλήρης γενοκτονία της συνέχειας της ελληνικής φυλής. Ταυτόχρονα σημαίνει ότι το ελληνικό κράτος θα είναι αποικία των δανειστών-Γερμανών  μέχρι τότε, με option να ξεπεράσει η αποικιοκρατική αυτή σχέση και τα 50 χρόνια!

Οι συστάσεις για περαιτέρω αύξηση της ελαστικότητας στην αγορά εργασίας και μείωση του κόστους εργασίας που απευθύνει προς την Ελλάδα το ΔΝΤ, το οποίο συνεδριάζει την Δευτέρα για την εκταμίευση ποσού ύψους 1,8 δισ. ευρώ προς τη χώρα μας είναι με απώτερο σκοπό να ανέβει και άλλο το αντιγερμανικο κλίμα.

Στη νέα στημένη έκθεσή του, το Ταμείο αναγνωρίζει τη «σημαντική πρόοδο» της Ελλάδας, υπογραμμίζοντας τις «μεταρρυθμίσεις» στην αγορά εργασίας, τονίζει, όμως, ότι απαιτούνται νέες παρεμβάσεις για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, δείχνοντας προς νέα μείωση μισθών και νέες ανατροπές στα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα.

Στην ίδια έκθεση, το ΔΝΤ εκτιμά ότι θα απαιτηθούν 32 ολόκληρα χρόνια για να φτάσει η ελληνική οικονομία στα μέσα επίπεδα «οικονομικής αυτάρκειας» της ευρωζώνης, αλλά ακόμη και το 2045 θα είναι μια ελλειμματική χώρα όσον αφορά στις καθαρές εξωτερικές της υποχρεώσεις στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα, ότι ..τελειώσατε αφού κυλίσατε στον γερμανικό άξονα.

Το ΔΝΤ ζητά περαιτέρω ενίσχυση της ευελιξίας στην αγορά εργασίας, περαιτέρω μείωση του εργατικού κόστους, αλλά και περιορισμό των ασφαλιστικών εισφορών με δημοσιονομικά ουδέτερο τρόπο. 

 Ανάκαμψη στην ευρωζώνη θα έρθει πιθανώς θα έρθει μετά το 2014 αλλά ειδικά για την Ελλάδα ανάκαμψη αποκαλύπτεται πλέον από τους σχεδιασμούς τους θα έρθει "όταν τα άστρα και οι ουρανοί θα γίνουν σκόνη" όπως έλεγε ποιητικά ο Robert E.Howard. Είναι ολοφάνερο ότι ο δρόμος που μας χάραξαν αποσκοπεί στην δικιά τους σωτηρία, με την δικιά μας θυσία, σαν  Ιφιγένεια της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...