Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Τον …έκαψε ο…. Ρέστης



Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες από το δημοσίευμα για την απρεπή συμπεριφορά αξιωματικού της αστυνομίας, σχετικά με τη δικαστική απόφαση που αφορούσε τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, και η ΕΛ.ΑΣ. με γρήγορα αντανακλαστικά μετέθεσε τον αστυνομικό και ταυτόχρονα διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το περιστατικό.

Πρόκειται για αποκάλυψη της εφημερίδας που αφορούσε την περίεργη αντίδραση του αστυνόμου, διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας, Δημήτρη Γιοβανίδη στο άκουσμα της απόφασης των εισαγγελικών λειτουργών για προφυλάκιση του επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη. Υπενθυμίζεται ότι ο επί 20 χρόνια -κατά δήλωσή του- φίλος της εφοπλιστικής οικογένειας εξοργίστηκε με την εξέλιξη της υπόθεσης και προέβη σε αντιδράσεις που δεν συνάδουν με την ιδιότητά του. Γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα περί του αν η σχέση του με τον επιχειρηματία ήταν απλώς φιλική.

Μετά τη δημοσιοποίηση που έλαβε το γεγονός, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισε την απομάκρυνση του κ. Γιοβανίδη από το Τμήμα Νικαίας, μεταθέτοντάς τον σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών στην Αμυγδαλέζα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί ιδιαίτερα σοβαρό το εν λόγω περιστατικό, κατά το οποίο μάρτυρες άκουσαν τον αστυνομικό να βρίζει και τον είδαν να εκσφενδονίζει μπουκάλια. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου να τεθεί και σε διαθεσιμότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...