Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ποιο κυνική ..δεν γίνετε.



Σε δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Η Επιτροπή υποστηρίζει ότι ο αυξανόμενος ρατσισμός θα οδηγήσει σε άνοδο των ακραίων κομμάτων», ο ιστότοπος euobserver.com αναφέρει ότι η επίτροπος αρμόδια για Εσωτερικές Υποθέσεις Σεσίλια Μάλμστρομ δήλωσε χθες από το Βίλνιους, ότι η ΕΕ δεν είχε γνωρίσει ποτέ μέχρι σήμερα ένα τόσο μεγάλο κύμα ρατσισμού και ξενοφοβίας και ότι αυτό ενδέχεται να οδηγήσει σε άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων στις ευρωεκλογές, μην αναφέροντας όμως πως ούτε τόσο τεράστιο κύμα λαθρομεταναστών είχε γνωρίσει.

«Σε πολλές χώρες η ξενοφοβία, ο λαϊκισμός και ο ρατσισμός είναι σε καθαρή άνοδο» σημείωσε η επίτροπος προσθέτοντας ότι τα ακροδεξιά κόμματα είναι πολύ πιθανό ότι θα εκλέξουν εκπροσώπους τους στην επόμενη ευρωβουλή. «Μερικά από αυτά τα κόμματα υπάρχουν πολλά χρόνια στην ΕΕ, μερικά είναι νέα και άλλα είναι πολύ κοντά στο να μπουν στην κυβέρνηση» είπε η επίτροπος.

Η ίδια χαρακτήρισε το φαινόμενο …αντιπαραγωγικό σε μία Ένωση που αντιμετωπίζει σοβαρή οικονομική κρίση και χρειάζεται περισσότερο εξειδικευμένους …πακιστανούς; από ποτέ εργαζόμενους, που δεν είναι διαθέσιμοι στην Ευρώπη παρά τα υψηλά ποσοστά ανεργίας.

Όπως επισημαίνεται στον ιστότοπο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θεωρεί ότι οι μετανάστες είναι απαραίτητοι για να αντισταθμιστεί ο μειωμένος ρυθμός των γεννήσεων και το αυξανόμενο χάσμα ανάμεσα σε νέους και ηλικιωμένους.
Δηλαδή αφού δεν γεννοβολάτε νέους σκλάβους και ζείτε πολλά χρόνια, θα πλημυρίσουμε την  Ευρώπη λαθρομετανάστες-σκλάβους από άλλες περιοχές του πλανήτη , και εάν διαμαρτύρεστε, σας κολλάμε την ετικέτα ρατσιστής και καθαρίσαμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...