Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Δεν τα βρήκαν στα…. αντισταθμιστικά



Οι μπροστινές ξαπλώστρες στην Ψαρού είναι ανάστατες. Στις βίλες στη Φιλοθέη και στην Εκάλη αρχίζουν να κάνουν ευχέλαια για να φύγει το κακό.

Εκεί λοιπόν που όλοι ήτανε έτοιμοι να φάνε κουφέτα από τον super men  Μιχάλη και τη rent a car Ζέτα, η είδηση έπεσε σαν κεραυνός. Αντί για γάμο, Χατζηγιάννης και Μακρυκαπούλια είναι στα ..χωρίσματα. Ο Σάκης Ρουβάς συγκλονίστηκε τόσο πολύ από το γεγονός που ήταν έτοιμος να διακόψει τις παραστάσεις στις Βάκχες που πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Διονύσου. Η άλλη αντράκλα ο Αντώνης Ρέμος παραλίγο να ματαιώσει την καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία του στην Ψαρού, που έγινε τελικά την Κυριακή. Όλα να τα αντέξει αυτή η χώρα. Μνημόνια, ανεργία, απολύσεις δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων. Τα πάντα. Ο χωρισμός του Μιχάλη και της Ζέτας δεν αντέχεται με τίποτα.

Ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρουν ότι ο Χατζηγιάννης κάνει ξεχωριστές διακοπές. Αντί να είναι χεράκι χεράκι με τη Ζέτα και να περπατάνε στην αμμουδιά δίπλα στο κύμα, εθεάθη στην Πάρο μαζί με ….την παρηγορήτρα τον Λάκη Λαζόπουλο που έπεσε από τα σύννεφα αφού τους προόριζε για να ..ανοίγουν τις… προεκλογικές συγκεντρώσεις του . .

Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι ο Λάκης σαν πνευματικός άνθρωπος πάνω απ’ όλα είχε ανέκαθεν αδυναμία στους ποιοτικούς και ανδρογενείς καλλιτέχνες. Κάτι που ανατρέχει στον Παπακαλιάτη, συνεχίστηκε αργότερα με τον Ρουβά και ολοκληρώνεται τώρα με τον Χατζηγιάννη.

Η διαφορά ηλικίας στην τέχνη δεν παίζει κανέναν ρόλο.  Οι ….άντρακλες  μετά από έναν μεγάλο και σοβαρό χωρισμό, δεν τρέχουνε αμέσως να βρούνε καινούργια επ΄ αμοιβη γκόμενα. Θέλουν να μείνουν για λίγο μόνοι τους. Θέλουν τον χρόνο τους. Ένα διάστημα σκέψης και περισυλλογής: «Τι έφταιξε; Τι ήταν αυτό που κάναμε λάθος; Τι πήγε στραβά;».

Όλα αυτά τα καυτά και εφιαλτικά ερωτήματα βασανίζουν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Γι’ αυτές τις καταστάσεις λοιπόν ένας καλός φίλος είναι ό,τι καλύτερο. Να βλέπεις δηλαδή τον Χατζηγιάννη λιώμα από καψούρα στα σοκάκια της Πάρου και να τον παρηγορεί ο Λαζόπουλος και τι στον κόσμο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...