Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Πολύ καλά το λές .Ένας βοηθός τραπεζιτών του κερατά είσαι .



Ο πάπαρδος δηλαδή θέλει απολιτικ όντα και ας τον παίρνουν από όλες τις τρύπες. Οι κτηνοβάτες του κάνουν ; γιατί έχει μπόλικους από δαύτους. Ο τύπος είναι υπάλληλος των τραπεζιτών, που βύθισαν τον χριστιανισμό στα χρέη .  Είναι υπάλληλος αυτών που γνωρίζουν παιδεραστές και κτηνοβάτες ιερείς. Ένας Πάπας φοβισμένο ανδρείκελο χωρίς συνείδηση.

Οι ομοφυλόφιλοι δεν πρέπει να επικρίνονται ούτε να περιθωριοποιούνται, δήλωσε ο πάπας Φραγκίσκος σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της πτήσης με την οποία επέστρεψε στην Ευρώπη από τη Βραζιλία.

«Εάν ένας άνθρωπος είναι ομοφυλόφιλος, αναζητεί το Θεό και έχει καλή πίστη, ποιος είμαι εγώ για να τον κρίνω»;

Πέντε μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος ποντίφικας σημείωσε ότι οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να έχουν πλήρη αποδοχή από την κοινωνία, μολονότι η παραδοσιακή καθολική διδασκαλία χαρακτηρίζει τις ομοφυλοφιλικές πράξεις «αμαρτωλές».

«Το πρόβλημα δεν είναι να έχει κανείς τον συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό», σημείωσε ο Φραγκίσκος Α'. 
«Πρέπει να είμαστε όλοι αδελφές. Το πρόβλημα είναι οι ομαδοποιήσεις, είτε ομοφυλοφίλων, είτε άπληστων ανθρώπων, είτε μασόνων, είτε με βάση τις πολιτικές πεποιθήσεις. Αυτό είναι το χειρότερο πρόβλημα», κατέληξε ο προκαθήμενος της παγκόσμιας Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...