Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Στα μπούτια …στα μπούτια…. Δώστους ένα υπουργείο για να…. σκάσουν .



Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε με δήλωση της επειδή δεν έχει ..υπουργείο η Θοδώρα Τζάκρη προσωπικά στον γερμανοτσολιά Σαμαρά, με αφορμή το σημερινό "παρούσα" που δήλωσε στη Βουλή.
Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:
"Η σημερινή μου στάση είναι η αυτονόητη απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν υποχρέωση να αποτρέψουν το ξεπούλημα της χώρας στο οποίο έχει επιδοθεί ο κ.Σαμαράς, βαφτίζοντάς το success story. Σε ότι με αφορά ο μόνος γνώμονας των αποφάσεών μου είναι το μακροπρόθεσμο συμφέρον του ελληνικού λαού. Η ψήφος μου είναι ακόμη ένα σαφές μήνυμα προς την τρόικα ότι δεν ξεπουλάμε, δεν χαρίζουμε την περιουσία του ελληνικού λαού και τις φοβερές «αναπτυξιακές» ιδέες τους να τις εφαρμόσουν πρώτα στις δικές τους χώρες"
Την σκυτάλη δήθεν αντιδράσεων πήρε με μία παροιμία και ο βουλευτής της ΝΔ Δάνης Τζαμτζής, τα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών περί κουρασμένων βουλευτών.
"Σε ξένο κώλο 100 ξυλιές είναι λίγες. Ο κ.Στουρνάρας δεν ακούει τα μπινελίκια του κόσμου στην εκλογική του περιφέρεια. Γιατί να κουραστεί;" ήταν το αιχμηρό σχόλιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...