Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Το παραμύθι έχει….. δράκο… ρε ηλίθιοι



Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας θα αρχίσουν να εκτελούνται, σταδιακά, από τις αρχές του 2014, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υφυπουργός υποΑνάπτυξης Αθ. Σκορδάς, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.
Ο Σκορδάς ανέφερε πως επιδιώκεται μερική αναστολή της απαγόρευσης πλειστηριασμών από το 2014 με κοινωνικά κριτήρια, όπως την αντικειμενική αξία του ακινήτου και το αν ο ιδιοκτήτης του είναι πολύτεκνος ή άνεργος.
Η θέση του υπουργείου είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει έγκαιρα ο απαραίτητος διάλογος για τα κριτήρια που θα ορίσουν ποια θα είναι τα ακίνητα που θα βγουν σε πλειστηριασμό (πχ έκταση ακινήτου, ύψος δανείου και οφειλών, εισοδηματικά κριτήρια κλπ).
Την ίδια στιγμή πέφτουν τα βαρύγδουπα παραπλανητικά πόστ …..
Η οικονομική κατάσταση του Ντιτρόιτ, (πολιτεία του Μίτσιγκαν) είναι τόσο καταστροφική που ορισμένες κατοικίες πωλούνται με τιμή ύψους 1 δολαρίου. Αλλά ακόμη και με αυτή τη τιμή δυσκολεύονται να βρουν αγοραστές.
Η πλειοψηφία των κτιρίων έχουν βγει προς πώληση από τις τράπεζες, οι οποίες τα κατάσχεσαν από τους ιδιοκτήτες τους λόγω χρεών, και τώρα προσπαθούν όσο το δυνατό ταχύτερα να απαλλαγούν από αυτά για να μην πληρώνουν φόρους.

Επειδή γνωρίζουν καλά τον μαλάκα τον Έλληνα σου λένε… σπρώξε του  την ειδησάρα για να καθίσει στα αυγά του όταν του πάρουν το σπίτι και να πει ….δεν βαριέσαι..και να μου πάρουν το σπίτι θα το ξαναπάρω πίσω με….. ένα ευρώ.
                                                                                                                                 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως σχεδόν όλο το ιντερνέτ παίζει το προβοκατόρικο θέμα .ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΕΣΥ. Έχεις απόλυτο δίκιο ,αλλά ποιος ακούει:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...