Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Το πήγαν από εκεί , το έφεραν από εδώ, τον άνθρωπο τους έβαλαν. Θα συνεχιστεί η αιματοχυσία.



Το οτι ένας σκληροπυρηνικά αμερικανόδουλος, ο πολύς Μοχάμεντ ελ Μπαραντέι, με πλουσιότατα κατάπτυστο βιογραφικό στο παθητικό του-όπως τα ανεύρετα ακόμη πυρηνικά όπλα του Ιράκ, που ήταν η αστεία δικαιολογία ενός οδυνηρού πολέμου και μιας ντροπιαστικής κατοχής για ένα ολόκληρο λαό, θα γίνονταν η προτεινόμενη εναλλακτική στην εξέγερση του λαού της Αιγύπτου, δείχνει με ποιο τρόπο ελέγχονται και χειραγωγούνται οι εξελίξεις σε βάρος τελικά των λαών που εξεγείρονται.

Ο πρώην επικεφαλής της Διεθνούς Οργάνωσης Ατομικής Ενέργειας και βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης, Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, πρόκειται να οριστεί μεταβατικός πρωθυπουργός της Αιγύπτου εντός της ημέρας. Ο Ελ Μπαραντέι ήταν μεταξύ των φιλελεύθερων ηγετών που αντιτέθηκαν στον Μόρσι και ζήτησε τις μαζικές διαδηλώσεις που έδειξαν πως η Μουσουλμανική Αδελφότητα είχε εξοργίσει εκατομμύρια Αιγύπτιους.
Ο προσωρινός πρόεδρος της Αιγύπτου Αντλί Μνασούρ είχε συνομιλίες σήμερα με τους στρατιωτικούς και πολιτικούς ηγέτες, για το πώς θα βγει η χώρα από την κρίση. Ανώτατος αξιωματούχος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας πάντως, δήλωσε ότι απορρίπτει την επιλογή του Ελ Μπαραντέι, καθώς θεωρεί ότι είναι επιλογή της Ουάσινγκτον.
Ο αριθμός των νεκρών μετά την ανατροπή του Μόρσι και τις διαμαρτυρίες των ισλαμιστών αυξήθηκε σε τουλάχιστον 35.
http://www.reuters.com/article/2013/07/06/us-egypt-protests-elbaradei-idUSBRE9650AW20130706

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .
ΤΑ ΔΙΕΘΝΕΙ Μ.Μ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 96 % ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΧΕΡΙΑ , ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ???
Ο ΡΟΠΕΡ ΜΕΡΝΤΟΧ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ...ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑΥΤΟ ..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...