Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Kένταυροι- Rangers εναντίον Χρυσής Αυγής. Ε…ρεε γλέντια.



Αναβίωση της παλιάς ομάδας των Kενταύρων- Rangers, από όπου ξεπετάχτηκε μια τεράστια φουρνιά φασιστοκλεφταράδων πολιτικών. Σαμαράς Βουλγαράκης, Μιχαλολιάκος, Μεϊμαράκης Μανωλάκος ,ο τραμπούκος Καλαμπόκας καταδικάστηκε για το φόνο και είναι σήμερα έξω, το παιδί της ΜΑΚΙ ο δημοκράτης Χατζηνικολάου κ.α, επιχειρείται το τελευταίο διάστημα, από μία ομάδα θαυμαστών της παλιάς εκείνης φρουράς, που στα σκληροτράχηλα και πασοκικά χρόνια της δεκαετίας του 1980, είχαν χαρακτηριστεί και ως "τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ".
Η ομάδα εκείνη λειτουργούσε με τρόπο άκρως τραμπουκίστικο "κυνηγώντας" κνίτες, ρηγάδες και αναρχικούς. Εκείνη την περίοδο, τα μέλη των εν λόγω ομάδων επιχειρούσαν να εμφανιστούν ως ένα αντίβαρο των αριστερών ομάδων που εν μέσω της απόλυτης κυριαρχίας των αριστερών ιδεών, απέκλειαν με διάφορους τρόπους κάθε "δεξιά" φωνή από τον χώρο κυρίως των πανεπιστημίων.
Πληροφορίες του parapolitika.gr  που είναι απόλυτα εξακριβωμένες, λένε πως εκείνες οι ομάδες κρούσης, εμπνεύσεως του γεφυροποιού Αβέρωφ που πήρε ειδική άδεια από την χούντα για να πάει στο … «σεμινάριο της Ρώμης» και να πουλήσει την Κύπρο , είναι έτοιμες για ...επανασύσταση, καθώς ακόμα και σήμερα προκαλούν δέος σε μια νεότερη γενιά, ηλικίας από 20 μέχρι 35, που θεωρεί πως η Χρυσή Αυγή, δεν είναι παρά μια κακή αντιγραφή των Rangers, και η σημερινή ΟΝΝΕΔ έχει εκφυλιστεί.
"Δεν θα αφήσουμε άλλο χώρο ούτε στη Χρυσή Αυγή, ούτε στους σημερινούς λάιτ ΟΝΝΕΔιτες" λέει η ίδια πηγή, αναφέροντας πως είναι έτοιμοι να συγκρουστούν τόσο με την γαλάζια νεολαία όσο και με την Χρυσή Αυγή, θεωρώντας πως αυτοί είναι η ...πραγματικά μάχιμη και αυθεντική δεξιά.
Η σκέψη φαίνεται να υπήρχε εδώ και καιρό, ωστόσο ωρίμασε μετά την συγκυβέρνηση της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ που "έξυσε" πληγές του 1980.
Το γεγονός επιβεβαιώνεται και μέσω facebook καθώς πριν λίγες ώρες,  εμφανίστηκε σελίδα με τον τίτλο "Kένταυροι- Rangers", η οποία στις πληροφορίες αναφέρει:
"Οι θρυλικές ομάδες που διαφύλαξαν τους νέους μας, ώστε να διαδώσουν τις ιδέες και τα ιδανικά μας στο λαό. Εποχή που χαρακτηρίζονταν από την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς που συχνά επέβαλε ακόμα και με τη χρήση βίας τις απόψεις τις".


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ????
ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΡΩ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ......... ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Η΄ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ.......?????

ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΦΑΛΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ. Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...