Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Οι παρακρατικοί τύποι έχουν δείκτη νοημοσύνης κατώτερης του ..ραδικιού.



Νομίζουν ότι με αυτό το χτύπημα θα περάσουν το μήνυμα ..προσέξτε μην γίνετε ..παράπλευρες απόλυες εάν ασχοληθείτε με αντιμνημονιακες δυνάμεις. Αφήστε λοιπόν τις πολιτικές αηδίες μα γνωρίζετε ποιοι είναι οι δολοφόνοι διότι τους έχετε σε πρώτη χρήση. Παλιά όταν είχε δυσκολίες το ΠΑΣΟΚ έκανε κατά σατανική σύμπτωση  ..παρέμβαση η 17 Νοεμβρη .Το κατάλαβαν και οι… κότες και διαλύσατε το παραμαγαζο. Τώρα ο ακροδεξιός Σαμαράς θα μας παρουσιάσει σε λίγο μια μεγάλη επιτυχία διότι διαφορετικά η χρυσή αυγή θα φτάσει στο 50%  .Την σύλληψη των …ακροαριστερών τρομοκρατών, και θα αρχίσουν τα πανηγύρια, αλλά δυο παιδιά μας θα είναι στο χώμα εν ονόματι της αποκατάστασης της δημοκρατικής ηρεμίας.
Οι ηθικοί αυτουργοί ήδη μιλάνε για χτύπημα εκδίκησης για τον θάνατο του νεαρού Φύσσα. Οι ηθικοί αυτουργοί (και συνεργοί κατά του εγκλήματος που διαπράττεται κατά της Ελλάδας), δείχνουν το πλήθος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και λίαν συντόμως θα δείξουν (όπως οι καταδότες της γερμανικής κατοχής) συγκεκριμένους ενόχους, που θα είναι –πιθανότατα- από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ η της άκρας αριστεράς για να επιβεβαιώσουν την βρωμοθεωρια τους περί δυο ..ακρών .

Εδώ και δύο χρόνια συζητάνε για κάποιον εμφύλιο και τώρα βάζουν γερά τα θεμέλιά του, για να κατορθώσουν το ακατόρθωτο, για να μπορέσουν να βάλουν τους πολίτες να χτυπηθούν μεταξύ τους και οι ίδιοι να εμφανιστούν ως «παρθένες» και ως οι «ήρεμες δυνάμεις» που εξαναγκάζονται να μειώσουν τα πολιτικά δικαιώματα, που εξαναγκάζονται να πάρουν μέτρα κατά της ελευθερίας των πολιτών, που εξαναγκάζονται να αλλοιώσουν στο μέγιστο βαθμό το ίδιο το πολίτευμα μέσω της κατάλυσής του, εξαιτίας κάποιων «θερμόαιμων» και –φυσικά- πάντα για το καλό το δικό μας…!

Το παρακράτος είναι εδώ και δεν διστάζει πια να δείχνει τα δόντια του, δεν διστάζει να ρίχνει αίμα στους δρόμους. Οι καθεστωτικές μαριονέτες φρόντισαν να χτυπήσουν στο πλέον «κατάλληλο» χρονικό σημείο. Το καθεστώς Σαμαρά «καίγεται» για ένα «βαρύ πρώτο θέμα» που θα τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από όλα εκείνα τα δυσβάστακτα που έρχονται με δική του ευθύνη και υπογραφή- για να ισοπεδώσουν τη χώρα, ενώ αυτή η διπλή δολοφονία έχει τις δυνατότητες να αποδυναμώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να εκκινήσει την δημιουργία νέων νόμων, ακόμη σκληρότερων, εις βάρος των πολιτών και υπέρ της ασφάλειας του ίδιου του καθεστώτος.

Ήδη επιχειρείται να εμφανιστεί το φονικό ως πράξη αντιποίνων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα... Τα γελοία επιχειρήματα των γελοίων πολιτικών ήδη άρχισαν να εμφανίζονται για να επιβεβαιώσουν τον ρόλο τους: «Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων. Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία», είπε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και δεν παραιτήθηκε για λόγους ανικανότητας… Δεν πρόκειται, φυσικά, να παραιτηθεί ακόμη και αν γεμίσει με πτώματα αθώων πολιτών η πλατεία Συντάγματος.

Οι νεκροί γίνονται περισσότεροι. Η παράνοια αρχίζει να γίνεται κανόνας. Η δοτή και προδοτικη κυβέρνηση ωσεί παρούσα είναι θεατής σε ένα δράμα για το οποίο φέρει μεγάλες ευθύνες. Δεν μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες. Δεν μπορούν να υπάρξουν αιτιάσεις για το αδιανόητο μίας «ιδεολογικής» δολοφονίας. Τόσο ο κ. Δένδιας (ως δήθεν υπουργός Προστασίας του Πολίτη), όσο και ο ίδιος ο Σαμαράς, φέρουν ακέραιη την ευθύνη της εκτροπής που φαίνεται να ξεκινά. Κι αυτό, επειδή οι θέσεις τους (όπως και όλων των υπουργών και κυβερνητικών βουλευτών) έχουν ευθύνες, που όσο και αν οι ίδιοι αποπειραθούν να τις αποποιηθούν, θα τους βαραίνουν…


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά κατούρα και λίγο, άκου 50%ΧΑ. Σίγουρα είναι πάνω 15%, αλλά άλλο 15-18% και άλλο 50%. Τα κόμματα που σου είπα (ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΕΠΑΜ) δεν τα βάζεις στην δημοσκόπηση παρότι πήραν μεγαλύτερο ποσοστό από την Ένωση κεντρώων. Φαίνεται ότι είσαι της άποψης του Λεβέντη ότι καλό είναι το μνημόνιο αφού υπάρχει ακόμα "λίπος" στον κρατικό μηχανισμό και στην κοινωνία και αφού δεν μπορούμε οι Έλληνες από μόνοι τους θα μας βάλουν σε τάξη οι Ευρωπαίοι. Δεν είδα κανέναν όμως να τιμωρείται για σπατάλη δημοσίου χρήματος, ούτε κανέναν πολίτη να γυρίζει πίσω τα επιδόματα που παράνομα έπαιρνε. Μήπως θα τους βρει όλους αυτούς ο Λεβέντης; Επίσης το μόνο κόμμα, από αυτά που έχεις στην λίστα σου, που είναι 100% αντιμνημονιακό είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία λέει έξοδο από την ΟΝΕ, την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ, εδώ και τώρα. Το μειονέκτημα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι ακροαριστεροί και έχουν εξτρεμιστική δράση με δικές τους ομάδες, ουσιαστικά προωθούν την βία από το αριστερό άκρο. Τόσο το ΚΚΕ όσο και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λένε ότι το ευρώ το έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά και θα δούμε πότε και αν θα βγούμε από την ΟΝΕ. Άρα την μόνη πραγματικά αντιμνημονιακή επιλογή που μου δίνεις είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την οποία διαφωνώ απόλυτα διότι είμαι πατριώτης. Διότι δεν νοείται εθνική πολιτική και έξοδο από το μνημόνιο, χωρίς έξοδο από ΟΝΕ, ΕΕ και ΝΑΤΟ. Γιατί τι σημαίνει τρόοικα; Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα (δηλαδή Γερμανία), comision (δηλαδή Γερμανία), ΔΝΤ (δηλαδή ΗΠΑ και διεθνής σιωνιστές τοκογλύφοι). Λοιπόν, μάθε να μην χορεύεις στον ρυθμό που σου επιβάλλει το σύστημα.

Ixnos είπε...

Να μην το ξαναλέμε. Στην επομένη δημοσκόπηση θα είναι όλοι μέσα. Όσο για το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα της χρυσής αυγής δεν το καθορίζουμε εμείς. Αυτό ψήφισε ο κόσμος .Τι θέλετε. Επειδή δεν αρέσει να το ακυρώσουμε; Είναι έντιμο; Eμεις αυτό που εξασφαλίσαμε είναι να μην μπορούν κάποιοι να διπλοψηφίσουν για να είναι καθαρό το αποτέλεσμα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...