Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Δεκαξη να΄νε οι ώρες σας, και εκείνες στην… κρεμάλα.



Τους αρέσει φαίνετε πολύ …του..πουλιού το…γάλα.
Σύμφωνα με την απόφαση που βλέπετε , η πληρωμή αφορά τιμολόγια που κόπηκαν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2013, αλλά και τον Ιανουάριο του 2014.
Επίσης, η συγκεκριμένη απόφαση, παραπέμπει στον κωδικό ΚΑ0845 του προϋπολογισμού της Βουλής, στον οποίο υπάρχουν 440.000 ευρώ για κάθε είδους δαπάνες δημοσίων σχέσεων.
Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί ο Αντιπρόεδρος της δήθεν Βουλής Γιώργος Καλατζής, αναγκάστηκε να δώσει διευκρινίσεις, μετά το σάλο που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση της είδησης ότι το κοινοβούλιο δαπανά περίπου 17.000 ευρώ για… βουτήματα. Ο Γ. Καλατζής παρενέβη τηλεφωνικά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδακη στον Αντ1 και δήλωσε ότι: «Το να υπάρχουν κουλουράκια ή κεράσματα δεν είναι κακό. Το κακό είναι να γίνονται υπερβολές, γιατί αυτή τη στιγμή ο Έλληνας δεν αντέχει την υπερβολή». Παράλληλα διευκρίνισε ότι τα κουλουράκια δεν προορίζονται για τους βουλευτές, αλλά μόνο για τους καλεσμένους, του προέδρου της Βουλής και των αντιπροέδρων καθώς επίσης και τις συνεδριάσεις των Διαρκών Επιτροπών.
Το έγγραφο που ακολουθεί μιλάει από μόνο του καθώς 16.000 ευρώ για κουλουράκια, μόνο ως αναλγησία μπορεί να χαρακτηριστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...