Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Εποχή τρέλλας. Είμαστε κατά των νεοναζί, αλλά υπέρ της ..Τιμοσενκο.



Άρχισαν  να πανηγυρίζουν τα παπαγαλάκια  επειδή  προτείνουν ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΣΩ ΔΝΤ ΟΙ ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑ .Σου λένε…. να μην είμαστε οι μοναδικοί μαλάκες στην γειτονιά.

Τονίζουν με απανωτά πόστ την στιγμή που ο Γιανουκόβιτς την "κοπάνησε" με ελικόπτερο [ΒΙΝΤΕΟ] για να καταδείξουν πως μπορεί να φύγει ένας πρόεδρος που… δεν τον θέλουν καμιά κατοστή.. καρχαρίες.  

Μας λένε για το πώς Κολυμπούσε... στη χλιδή ο Γιανουκόβιτς λες και ….έπρεπε να είναι σε τρώγλη η να έχει πλαστικές καρέκλες σαν αυτές που βάλαμε να καθίσει ο Πουτιν,

Διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για την βία που ασκεί εκεί η νόμιμη εξουσία, και την ίδια ώρα στέλνουν τα δικά τους.. Μ.Α.Τ να κατασκοτώσουν τον διαμαρτυρόμενο κοσμάκη για λογαριασμό του ….εθνικού εργολάβου στα Μέγαρα. Δειτε το ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΧΗΣ. ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ..(4 ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΡΟΠΗΣ)

…και χθες ο εκπρόσωπος της γερμανοκρατούμενης κυβέρνησης  Βενιζέλος έσπευσε να ψιλοπανηγυρίσει την επιστροφή της πάμπλουτης  ακροδεξιάς Τιμοσενκο με την αμέριστη βοήθεια πάσης φύσεως  παρακρατικών, νεοναζί ,πρακτόρων , και κατευθυνόμενων από εκτός Ουκρανίας  επικυρίαρχων που αιματοκύλισαν τις μάζες, αφού μάλιστα  ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΒΙΝΤΕΟκαι την ίδια ώρα μας κυριεύει αηδία επειδή  Χαιρέτησαν  ναζιστικά χρυσαυγίτες  εκεί που θυσιάστηκαν χιλιάδες πολεμώντας του ναζί πηγαίνοντας μάλιστα ένα βήμα παραπάνω γράφοντας Ντροπή. Χρυσαυγίτες χαιρετούν ναζιστικά στην ηρωική Κρήτη, λές και το ..πάλε ποτέ ηρωικό νησί δεν έχει συρθεί τώρα  πλήρως στον νεοναζιστικό γερμανικό άξονα.  Όταν έρχεται ο Φουχτελ μόνο κόλο δεν δίνουν.  



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΚΙ ΕΔΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΟΣΕΝΓΚΟ...
ΠΡΑΚΤΟΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ , ΘΑ ...ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΩΒΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΟΣΙΑ ΜΑΡΙΑ .....
Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!

Ανώνυμος είπε...

Μην σκουζουν τα μπατσονια οτι τους βαζουνε στα γηπεδα και δουλευουν υπερωριες για τις ΠΑΕ γιατι και στα διοδια δουλευουν ως υπηρετες του μπομπολα.Αυτα τα κοπροσκυλα οι συνδικαληστες του δεν τα βλεπουν?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...