Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Και τώρα τι θα κάνει η κότα ο ΟΜΠΑΜΑ;





Το απέκρυψαν άπαντες! Ο Ραββίνος του Κιέβου Μοσέ Ρ. Αζμάν, κάλεσε τους Εβραίους της πόλης να την εγκαταλείψουν αμεσα και αν μπορούν να φύγουν και από την χώρα, αφού κινδυνεύει η ζωή τους!
Ο Ραββίνος αποκάλυψε περιπτώσεις βανδαλισμών σε εβραϊκά καταστήματα και απειλές κατά της εβραϊκής κοινότητας.
Αυτή η έντρομή έκκληση βέβαια, δεν έπαιξε σε κανένα μέσο. Ακόμα και τα ελληνόφωνα που εσχάτως ανακάλυψαν τον “αντιναζισμό”. Ούτε η περιβόητη AJC έβγαλε κάποια ανακοίνωση, αφού προφανώς τα λινκς του Καριπίδη θεωρούνται πιο επικίνδυνα από το διαφαινόμενο ολοκαύτωμα που έρχεται. Το οποίο βεβαίως θα το κεφαλαιοποιήσουν, όπως κεφαλαιοποίησαν κάποια ελληνόφωνα καθάρματα τα ολοκαυτώματα του Ελληνισμού.
Η Ελλάδα κύριε; Ο “ευαίσθητος¨ κύριος Βενιζέλος ασχολήθηκε με την αποτροπή της στάσης πληρωμών. Ε, τώρα και να σφαχτούν κάποιες χιλιάδες Εβραίοι ή Έλληνες, πρώτη φορά θα είναι;
“Ukrainian Rabbi Moshe Reuven Azman asked Kiev Jews to leave the city and, if possible, the country, due to fears that Jews might be targeted by Svoboda Brown Shirts in the ongoing chaos. … Some Jewish shops have been vandalized and other threats to the Jewish community have been received.
“I told my congregation to leave the city center or the city all together and if possible the country too… I don’t want to tempt fate…but there are constant warnings concerning intentions to attack Jewish institutions,” Rabbi Azman told Maariv. (JN, February 24, 2014)
Με το "καλημέρα σας", μια από τις πρώτες αποφάσεις του νέου ουκρανικού κοινοβουλίου (σε κυβερνητικές θέσεις του οποίου αναμένεται να μετάσχουν μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης "Δεξιός Τομέας"), είναι και η απαγόρευση μειονοτικών γλωσσών, όπως τα ρώσικα, τα ρουμανικά, τα ουγγρικά και τα ελληνικά.

Δεν είναι όμως το μόνο μέλημα των πάνοπλων Ουκρανών νεοναζιστών το ξερίζωμα των εθνικών μειονοτικών γλωσσών -αν το μοναδικό πρόβλημα του ναζισμού ήταν η γλωσσική ετερότητα, στο Άουσβιτς δεν θα καίγονταν άνθρωποι αλλά λεξικά. Ήδη ακροδεξιές οργανώσεις καλούν μέσω του διαδικτύου σε βιαιοπραγίες κατά εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων, απειλούν να κλείσουν τα μειονοτικά σχολεία και διακηρύσσουν ότι θα εκδιώξουν κάθε μη-Ουκρανό από τη χώρα.

Όπως κατήγγειλε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Συλλόγων Ουκρανίας Αλεξάνδρα Προτσένκο, τις τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί οι ξυλοδαρμοί και οι απειλές κατά Ελλήνων ομογενών από τη νεοναζιστική οργάνωση "Δεξιός Τομέας", η οποία έχει πάρει τον έλεγχο των μεγάλων πόλεων της χώρας. Τελευταίο θύμα των νεοναζιστικών πογκρόμ ήταν ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής του Κ.Κ. Ουκρανίας Σπυρίδων Κιλιγκάροφ, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από νεαρούς μασκοφόρους του "Δεξιού Τομέα". Θέλουν δηλαδή να ξεριζώσουν το ελληνόφωνο πολιτισμικό στοιχείο που επί πολλούς αιώνες υφίσταται στην Ουκρανία.
Καταρχήν η περιπλοκότητα των πολιτικών εξελίξεων στην Ουκρανία είναι τέτοια, που εμποδίζει ακόμη κι έναν ουδέτερο παρατηρητή να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για το πού οδηγείται η χώρα. Φανταστείτε λοιπόν τι βραχυκύκλωμα πρέπει να έχουν υποστεί τα ελάχιστα εγκεφαλικά κύτταρα που μπορεί να διαθέτουν οι πολιτικοί μας.  
Η αρχική εικόνα μοιάζει να είναι καθαρή: οι "αμερικανοσιωνιστές", η "σιωνιστικά ελεγχόμενη Ε.Ε." και οι "διεθνείς τοκογλύφοι" της Δύσης υποκινούν την κατάρρευση του φιλορωσικού καθεστώτος Γιανουκόβιτς, τροφοδοτώντας την εξέγερση των φιλοευρωπαϊστών. Έλα όμως που υπάρχει ένα πρόβλημα: στην πρώτη γραμμή της "σιωνοκινούμενης" αναταραχής κατά της ομόδοξης Ρωσίας βρίσκονται οι Αμερικανογερμανοκοινούμενοι Ουκρανοί νεοναζί που έχουν βαλθεί να ισοπεδώσουν κάθε μνημείο στην ουκρανική γη που θυμίζει την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών και τη Σοβιετική Ένωση, και έχουν ως διακηρυγμένο στόχο την αποκατάσταση των γερμανόδουλων δωσιλόγων και των ουκρανικών SS.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...