Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Aφήστε τις παραπληροφορήσεις, και πείτε την αλήθεια



Από προχθές που ανακοινώσαμε την σίγουρη και καρατσεκαρισμενη πρόβλεψη προερχόμενη από πολύ σοβαρή πηγή στο εξωτερικό και την οποία βλέπετε στο διάγραμμα έχουμε μια ..άρδην ανατροπή των μέχρι τότε προβλέψεων . Ξαφνικά βλέπουμε την διαφορά μεταξύ σύριζα και νουδουλας να αυξάνει όπως αυξάνουν και τα ποσοστά της χρυσής αυγής. Ελπίζουμε μέχρι τις εκλογές να τα διορθώσουν πλήρως για να μην γίνουν και ρόμπες, και να έρθουν στα λεγόμενα μας.
Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" γράφει ότι παρουσιάζει σήμερα τα ποσοστά των κομμάτων στις Ευρωεκλογές καθώς και τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες, αντιστρέφοντας όμως τα ποσοστά των Ν.Δ και χρυσής αυγής και δίνοντας το κατιτίς στο ποταμάκι .. Πρόκειται για τα ποσοστά-με απόκλιση μόλις δύο ποσοστιαίων μονάδων-που έχουν στην διάθεσή τους οι "ενδιαφερόμενοι" εντός και εκτός της χώρας, ανάμεσά τους και οι πρεσβείες συγκεκριμένων ξένων χωρών.
Όπως θα δείτε από τα στοιχεία που ακολουθούν η έκπληξη κρύβεται στα ποσοστά κομμάτων όπως το Παναθηναϊκό Κίνημα, το ΕΠΑΜ, οι ΓΕΦΥΡΕΣ και το Σχέδιο Β'.
(ΣΥΡΙΖΑ 28,8%
ΝΔ       18,2%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 13,7%
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 7,8%
ΚΚΕ 6,9%
ΕΠΑΜ 4,5%
ΑΝΕΛ 4,5%
ΓΕΦΥΡΕΣ 3,5%
ΕΛΙΑ 3,8%
ΓΕΦΥΡΕΣ 3,5%
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 2,8%
ΣΧΕΔΙΟ Β 2,5%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2,5%
Αλλά και το έγκυρο defencenet έβαλε λίγο νερό στο κρασάκι του αφού αναφέρει μεταξύ άλλων όπως μπορείτε να δείτε εδώ  Οι δύο μυστικές δημοσκοπήσεις που έτρεψαν σε φυγή τους τζογαδόρους του Χρηματιστηρίου
…Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 2,5% ακόμα και του αθροίσματος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ! . Για την ακρίβεια ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στο 24%, η ΝΔ στο 16% και το ΠΑΣΟΚ στο 5,5% και ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και σε αυτή την δημοσκόπηση εμφανίζεται "σε απόσταση βολής" από τη ΝΔ, καθώς στη εκτίμηση ψήφου λαμβάνει ποσοστό 12%.
Δεν μπορούν φαίνεται με τίποτα να το χωνέψουν ότι η Νουδουλα είναι ΤΡΙΤΗ
Κοντός ψαλμός αλληλούια  



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ; .....ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ....ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ρε βλάκα εαν εβλεπες αυτη την ανοδο θα πηγαινες σε πολωση; γιατι; Για να βρουν λαβη να αρχισουν τα περι ναζιστων και εγκλη,ματικης οργανωσης; Δεν ειναι και τόσο χαζοι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...