Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Τι πίνει και δεν μας δίνει;



«Νούμερο» χαρακτήρισε τον Μανώλη Γλέζο ο Θόδωρος Πάγκαλος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δε μπορεί τον άλλον που είναι “νούμερο”, που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο, να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου , ενώ πρόσθεσε για τις απόψεις του κ. Γλέζου περί “δανεισμού” από τους πολίτες πως ο Γλέζος θεωρεί πως θα μπει στα σπίτια των ανθρώπων και θα κατάσχει εισοδήματα, για να συμπληρώσει πως “ευτυχώς που όσοι τον ακούνε δεν τον παίρνουν στα σοβαρά γιατί αλλιώς θα είχε φύγει τρέχοντας όλο το κεφάλαιο από την Ελλάδα…”
Παράλληλα, κατηγόρησε την παράταξη της Ρένας Δούρου πως παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικης εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη φάτσα της» δηλώνοντας: «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κυρίας Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα».
Σε σχόλιο ενός ακροατή της εκπομπής πως η δήλωση του για την Ρένα Δούρου ήταν σεξιστικό, απάντησε λέγοντας πως ήταν χιουμοριστικό πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά», τονίζοντας ότι: «Η Δούρου παρανόμως έχει κολλήσει τη φάτσα της στους τοίχους γιατί θεωρεί και τον εαυτό της ωραίο – αν αυτό δεν είναι σεξιστικό…».
Επιπλέον σχολίασε ακόμα και το «Ζ» της αφίσας της κυρίας Δούρου από το σύνθημα «ΑρχίΖουμε» και είπε πως πρώτος χρησιμοποίησε το Ζ ο… Ζορό. Για να συμπληρώσει: «Της εύχομαι οτιδήποτε σχετικό με την ιππασία εάν θεωρεί τον εαυτό της Ζορό…».
Ο Θ. Πάγκαλος χαρακτήρισε εξωφρενική συμπεριφορά την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ καθώς τον ενοχλεί βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες, ψηφίζει «το παράλογο και το εξωφρενικό», ενώ δήλωσε ότι για να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη στη χώρα πρέπει να προηγείται την επομένη των εκλογών η ΝΔ και παροτρύνει όσους Έλληνες θέλουν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους στην κυβερνητική πολιτική, να ψηφίσουν κόμματα που είναι ευρωπαϊκά, δέχονται την ισονομία και δεν βρίσκονται στην κυβέρνηση. Αυτά τα κόμματα είναι δύο: «Το Ποτάμι και η ΔΗΜΑΡ»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον χοντρό για τις αλήθειες που ειπαι για τους τριριζαίους.Αληθειες που ολοι γνωριζουμαι και για την ξανθια και το παρελθον της και για πατριωτη του κολου και την ιστορια με την σημαια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...