Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Στο Ηράκλειο γίνονται σημεία και τέρατα από τους υποψήφιους του Τσόκα



Και μην μας πουν όχι γιατί δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν οι μικροπολιτικάντες. Τι «Κρήτη μπορούμε» και τρίχες. Τι εννοείτε. Ότι μπορείτε να το κάνετε κογκρέσο στο φαγοπότι και την μασαμπούκα;
 Οι καταγγελίες έρχονται βροχή και για αυτό αναγκαστήκαμε να ασχοληθούμε με τους πολιτικούς τυχοδιώκτες που είναι παρά πολλοί στο ψηφοδέλτιο του.
Η πρώτη αφορά τον  Αναστάσιο Μανιαδάκη γιό του Διευθύνοντος Συμβούλου των Μινωικών Γραμμών που ο μπαμπάς του φρόντισε να δώσει υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών παρακαλώ,  σε πολλούς εργαζόμενους στις Μινωικές γραμμές, για να κάνουν τους παρατρεχάμενους και να μοιράζουν ψηφοδέλτια του γιόκα του. Είναι δε τόσο αισχροί πολιτικά που δεν σκεφτήκαν ότι οι «εκβιαζόμενοι πως μπορεί να χάσουν την δουλειά τους εάν δεν υποκύψουν στο κάλεσμα» εργαζόμενοι χάνουν και τα μεροκάματα που τα έχουν τόσο ανάγκη.
Μην τολμήσουν τα πολιτικά γουρούνια να το διαψεύσουν γιατί θα τους ζητήσουμε να μας πουν εάν ήρθαν εκτάκτως μη κρητικοί στις μινωικές γραμμές από Ιταλία πλευρά και πόσοι και πόσοι κρητικοί των Μινωικών γραμμών θα είναι στο Ηράκλειο την μέρα των εκλογών ..
 Το ψηφοδέλτιο σου κύριε Τσόκα είναι άκρως ψηφοθηρικό και  δεν σε ενδιαφέρει η καλυτέρευση της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως επικαλείσαι διότι έχεις βάλει μέσα παρά πολλούς ψηφοθήρες ,όπως για παράδειγμα την γνωστή μεσαρίτικη συμμορία πρασινορουφιανων  που της ανάθεσες μάλιστα να μοιράσει τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού σου και τα δίνει… σταυρωμένα. Αυτό και αν δεν είναι.
Δεν σε ήθελαν που σε ήθελαν οι τοπικοί νεοδημοκράτες όπως στο έχουν πει και κατάμουτρα ,αλλά ..έβαλαν νερό στο κρασί τους και σε αποδέχτηκαν, τώρα έρχονται και αυτά που μαζί με αλλά θα σε …στείλουν… στον Καιάδα αφού δεν φρόντισες να στηρίξεις νέα άφθαρτα παιδιά, αλλά την παλιά σάπια καρεκλοκενταυρία με το σκεπτικό ψήφοι να΄ναι, και από όπου να΄ναι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ευσταθει η δημοσιευση ο κ.Τσοκας πρεπει να θεσει αμεσα εκτος συνδυασμού τον υιο Μανιαδάκη.Αυτες οι ενεργειες οχι μονο ειναι βλαπτικες για την τοπικη κοινωνια αλλα συντηρουν και το ραγιαδισμο.

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα ανακυκλωμένα σκουπίδια ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΨΗΔΟΔΈΛΤΙΑ ΑΛΛΆ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ . .Κάποιον πρέπει να ψηφίσει . Θα διαλέξει τα ποιο …αρωματικά σκατά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...