Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Άκου …ρε βλαχαδερό …γιατί πας να μας καταστρέψεις;



Και ξαφνικά (;) την Κυριακή το βράδυ, η χώρα χωρίστηκε στα δύο. Η Αττική και η υπόλοιπη Ελλάδα, είναι πλέον σαν να ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν και δεν τέμνονται πουθενά, δεν έχουν κανένα σημείο επαφής, αν και γεωγραφικά μοιράζονται τα ίδια εδάφη.

Την ώρα που η Αθήνα και η Αττική έστελναν ηχηρό μήνυμα προς τους εκβιαστές της χώρας, στηρίζοντας δυνατά όλες τις δυνάμεις που επιδιώκουν την ανατροπή του καθεστώτος Σαμαρά και Βενιζέλου, η υπόλοιπη Ελλάδα σφύριζε αδιάφορα, ζούσε στην μακαριότητά της, τραγουδώντας στο κατάστρωμα την ώρα που ο Τιτανικός βουλιάζει..!! Η επαρχία στήριξε Σαμαρά και Βενιζέλο με σθένος..!! Όσο κι αν ακούγεται απίθανο, συνέβη ακριβώς αυτό..!

Είναι γνωστό φυσικά ότι στην επαρχία ο δήμαρχος κι ο νομάρχης (ή περιφερειάρχης) είναι κάτι σαν το Τοτέμ που όλοι το προσκυνάνε και δεν το αλλάζουν όσο τους κάνει τα χατίρια, κι αυτά είναι πολλά και πολύ επικερδή..!

Η Κρήτη ψήφισε με 40% Πασόκο Περιφερειάρχη, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ την κοπανάει με ελαφριά πηδηματάκια.

Ο Βόλος σχεδόν εξέλεξε για Δήμαρχο το Μπέο, ναι το γνωστό Αχιλλέα Μπέο, που μόλις πριν λίγους μήνες αποφοίτησε από τις φυλακές Ναυπλίου...

Η Πελοπόννησος στήριξε με φανατισμό και πάλι τον Τατούλη, με τα δεκάδες σκάνδαλα σε αναθέσεις έργων, ο οποίος έχει κάνει τσίγκινα ρουθούνια από τις καταχρήσεις (όποιος κατάλαβε …κατάλαβε).

Η Ήπειρος, υποτίθεται η πιο φτωχή περιφέρεια της χώρας, έβγαλε από την πρώτη Κυριακή περιφερειάρχη νεοδημοκράτη!

Σχεδόν καμία επαρχιακή περιφέρεια δεν έστειλε μήνυμα προς την κυβέρνηση. Δε στήριξαν ούτε Σύριζα, ούτε ΧΑ, ούτε ΚΚΕ, ούτε ΑΝ.ΕΛ. ούτε τίποτα άλλο εκτός από τα δύο μαφιόζικα κόμματα που μας κυβερνάνε...

Ξέρω ότι είναι πολλά τα συμφέροντά σας φίλοι που διαμένετε στην επαρχία. Αλλά σας έχω νέα.

Δεν πρόκειται για πολύ ακόμα εμείς εδώ στην Αθήνα να αγοράζουμε χρυσά τα κωλολάδια σας, τις κωλοτομάτες σας, τα κωλότυρά σας, τις σκατένιες φράουλές σας, δεν πρόκειται να ερχόμαστε για πολύ ακόμα να νοικιάζουμε και να πληρώνουμε χρυσάφι τα κωλοδωμάτιά σας, για να το παίζετε εσείς σωματοφύλακες του Σαμαρά και του Χοντρού.

Μειωμένο ΦΠΑ, φοροδιαφυγή, επιδοτήσεις, χοντρές κομπίνες με εικονικά τιμολόγια, όλα αυτά είναι στην ημερήσια διάταξη στην επαρχία. Εκεί που βασιλεύει η ανομία και η ατιμωρησία.

Ξέρετε κάτι φίλοι επαρχιώτες; Τα 6 εκατομμύρια κορόιδα που ζούμε κι υποφέρουμε στην Αθήνα και πληρώνουμε και τα δικά σας σπασμένα, δε θα είμαστε για πολύ ακόμα κορόιδα. Κι αν εσείς πουλάτε τρέλα εμείς πρόκειται σύντομα να σταματήσουμε να πληρώνουμε τα πάντα..!

Αν δεν σας το έχει πει κανένας ή αν κάνετε ότι δεν το έχετε ακούσει, το λεκανοπέδιο και βασικός τροφοδότης των κρατικών ταμείων με φόρους, χαράτσια, πρόστιμα, κι όλα τα παρόμοια, πρόκειται σύντομα να ''σκάσει''!!

Η κυβέρνηση που με πάθος στηρίξατε χθες, έχει προκαλέσει βίαιη κοινωνική κρίση εδώ στην Αθήνα, κι αν θα τη στηρίζετε για πολύ ακόμα, το τέλος μας θα είναι και δικό σας τέλος.

Ο Τιτανικός θα πάρει κι εμάς κι εσάς στο βυθό μαζί του....
kourdistoportocali 



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σου διαφεύγει κάτι....Εκτός λεκανοπεδίου, το λεκανοπέδιο Αττικής λέγεται "Βλαχούπολη"...¨)

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
907 ΕΥΡΩ Ο ΦΟΡΟΣ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ
750.000 ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.
ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΗΔΗ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ;
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΩΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι Αθηναίοι καταγόμαστε από την επαρχία,αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα της επαρχίας είναι οι συνταξιούχοι επαρχιώτες, που κατά βάση είναι συνταξιούχοι του ΟΓΑ.
Γι'αυτούς, με εξαίρεση την απώλεια της 13ης και 14ης σύνταξης δεν άλλαξε τίποτα.
Άλλωστε ο φόρος ακινήτων για τα χωράφια και τα επαρχιακά οικόπεδα είναι γελοίος και προσεγγίζει το μισό από ένα υπόγειο στο Πέραμα.Σε μια δεκαετία που θα έχουν ψοφήσει οι γεροντοψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην επαρχία απλά να είμαστε κι εμείς αμείλικτοι μαζί τους!
ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ:ΕΚΔΙΚΗΣΗ απέναντι σε όσους σήμερα βολεύονται από τα μνημόνια!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία υπηρεσία προσφέρεις βρε Ιχνος....Χωρίζεις την Ελλάδα στα 2..Σε κατοίκους Αθηνών, και σε κατοίκους "λοιπής" Ελλάδας..Οσο για τον φίλο με τους "γέροντες της ορθοδοξίας" φαίνεται πώς μόνο στο λεκανοπέδιο ζούν Ορθόδοξοι..(άσχετα άν αναδυκνύονται οι άθεοι και αλλόπιστοι)..

Ixnos είπε...

Δεν τους χωρίζουμε εμείς. Χωρίζονται μόνοι τους. Όταν βλέπεις την ήπειρο που ψωμoλυσσούν να ψηφίζει μονοκούκι την μνημονιακη νουδουλα που μας κατέστρεψε είναι να μην εξαγριώνεσαι; Όταν βλέπεις τους Κρητικούς που συνεχώς διαμαρτύρονται για την χαμηλή τιμή στα αγροτικά τους προϊόντα να ψηφίζουν ακόμη ΠΑΣΟΚ δεν σε πιάνει κρίση;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 2:16 ΜΕ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΗ

ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ, ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΑΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ ΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ 60 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΟΥ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ (ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ) ΣΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΦΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ.
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο "ΑΘΗΝΑΙΟΣ" ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο "ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ" ΕΠΑΡΧΙΩΤΗΣ.
ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ 30%
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Πάντα με καλή πίστη Ιχνος και φίλε 3.36

Ουσιαστικά έχετε δίκιο, γιατι όπως τα λέτε είναι....Και ναι,εχω ακούσει φίλε για ανθρώπους που έχουν πάρει ΕΣΠΑ και επιδοτήσεις...Μην κολλάμε μόνο στην μηχανή σκάφους, γιατί ένα αυτοκίνητο π.χ. δέν θα το πάρει στην ίδια τιμή και ο άνθρωπος των Αθηνών και ο άνθρωπος της Επαρχίας?? Για να μήν πώ και για τα καύσιμα που είναι στο λεκανοπέδιο ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ από την επαρχία..κλπ..κλπ....

Απλά επειδή πιστεύω ότι όλοι μας διαβάζουμε αυτό το site, ανεξάρτητα τι πιστεύει κανείς, ήταν μέγα ατόπημα να προσβάλει κάποιος τους λοιπούς Ελληνες..(Φανταστείτε απλά να πει κάποιος "βλαχαδερά" τους κατοίκους της Βενετίας, της Νέας Υόρκης, της Βαρκελώνης κλπ.)

Και κάτι τελευταίο για τον Ορθόδοξο φίλο που φοβάται την επαρχία. Να πούμε φίλτατε "βλαχαδερά-επαρχιώτες" τους κληρικούς του Αγίου Ορους??

Πάντα με καλή την πίστη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...