Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

«Τσάμπα το …βρακάκι»



Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες από τη δημοσιοποίηση των πρώτων διαφημιστικών σποτ του Ποταμιού για τις Ευρωεκλογές και προκλήθηκαν οι πρώτες αντιδράσεις. Και μάλιστα από το εσωτερικό του κόμματος.

Ο λόγος για τη διαφήμιση του εν λόγω τηλεμορφώματος, που γυρίστηκε για τις Ευρωεκλογές. Όπου μια νεαρή κοπέλα μιλάει στο φακό για το πόσο σημαντική πρέπει να είναι η "πρώτη της φορά", ότι "δεν πρέπει να είναι με τον οποιονδήποτε" και ότι "είναι εκείνη η στιγμή όπου από κορίτσι γίνεσαι γυναίκα". Για να καταλήξει στο ότι τόση ώρα δεν μιλάει για την πρώτη ερωτική της επαφή, αλλά για την ψήφο στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Τα δύο βίντεο παρουσιάζουν δύο γυναίκες να εξομολογούνται για την πρώτη φορά που… ψήφισαν, βίντεο που εξόργισαν τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, Περικλή Βαλλιάνo. Με ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζει ότι οι «διαφημίσεις» αυτές προσβάλλουν κάθε γυναίκα με ένα διεστραμμένο χιούμορ, αλλά και κάθε αξία για την οποία υποτίθεται συγκροτήθηκε το Ποτάμι.
«Ζητώ να αποσυρθεί αμέσως το αισχρό και απαράδεκτο διαφημιστικό με τίτλο «πρώτη φορά», καθώς και το άλλο αχαρακτήριστο που το συνοδεύει» επισημαίνει ο καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάνοντας λόγο για ανοσιουργήματα, για τα οποία, ζητά, μάλιστα, συγγνώμη.
«Καλώ τον Σταύρο Θεοδωράκη να αποκηρύξει χωρίς περιστροφές το αίσχος των «διαφημίσεων» αυτών, και να ζητήσει συγγνώμη από κάθε γυναίκα, και θα έλεγα κάθε άνθρωπο γενικά, που θίγουν με βάναυσο τρόπο» καταλήγει ο κ. Βαλλιάνος.

Τα προεκλογικά σποτ του Ποταμιού για τις ευρωεκλογές


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟΨΕ ΘΕΛΕΙ ......
ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ..ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...